Sağlık Bakanı Koca'dan TBMM'ye Coronavirüs Bilgilendirmesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip coronavirüsle mücadele kapsamında Meclis'e bilgilendirme yapacak.

19.03.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-10:01) Sağlık Bakanı Koca'dan TBMM'ye Coronavirüs Bilgilendirmesi

Türkiye'de yeni tip coronavirüsün ortaya çıkması sebebiyle alınan önlemeler sıkılaştırıldı. Bu çerçevede Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis'e detaylı bilgi aktarımı yapacak.

Türkiye'nin coronavirüs salgını sebebiyle önemli bir sınavdan geçiyor. Bu mücadelede büyük rol üstlenen Bakan Fahrettin Koca bugün Meclis'e de açıklama yapacak. Sağlık Bakanı Koca'nın bilgilendirme toplantısı 14.00'da düzenlenecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, konuya yönelik yaptığı açıklamada "Sağlık Bakanımız 19 Mart Perşembe günü İç Tüzük'ün 62'nci maddesi çerçevesinde Meclisimizi, Genel Kurulu bilgilendirecek" demişti.

TÜRKİYE'DE VAKA SAYISINDA ARTIŞ

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir kişinin daha hayatını kaybettiğini ve vaka sayısının 191'e ulaştığını açıklamıştı. Bakan Koca'nın konuya ilişkin acı açıklaması şöyleydi: "61 YAŞINDA erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 YENİ VAKAMIZ var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal