Sağlık Bakanı Koca duyurdu! Sağlık Çalışanlarına Müjdeli Haber ''Çok yakında'' Meclis gündeminde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının maaş ödeme sistemleri ve özlük haklarında iyileştirmeler sağlayacak olan düzenlemelerin, çok yakında Meclis gündeminde masaya yatırılacağını duyurdu. İşte sağlık çalışanlarına müjdeli haberin detayları...

13.05.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-12:17) Sağlık Bakanı Koca duyurdu!  Sağlık Çalışanlarına Müjdeli Haber ''Çok yakında''  Meclis gündeminde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ise, sağlık çalışanları ile yeni düzenlemelerin çok yakında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündeminde masaya yatırılacağını duyurdu. Sağlık çalışanlarına müjde ''Çok yakında meclis gündemine alınacak'' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda, ''Sağlık çalışanlarımızın maaş ödeme sistemleri ve özlük haklarında iyileştirmeler sağlayacak düzenlemeler, çok yakında Meclis gündemine alınacak.'' diye müjdeli haberi verdi. Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesine yönelik kanunu değerlendirerek, bugünkü yasal gelişmelerin hemen sonrasında yapılacak olan yeni düzenlemeleri paylaştı: 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı 3 başlık ise şöyle:

-Sabit ek ödemeler, maaşla tek bordroda merkezi bütçeden ödenecek; herhangi kayba yol açmaksızın emekliliğe yansıyacak. 

-Döner sermayeden ek ödeme vermeyen hastane kalmayacak. Özverili çalışan hekimlerin, sağlık personelinin ek ödemelerinde artış yapılacak. 

-3600 Ek Gösterge düzenlemesiyle beraber emeklilikte yeniden düzenleme yapılacak. 

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, paylaşımının devamında, ''Cumhurbaşkanımızın 14 Mart Müjdeleri ile başlayan süreç, Milli İradeyi temsil eden Meclis'te kısa zamanda karşılığını bulacak.'' şeklinde açıklama yaptı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal