Sağlık Bakanı Koca Açıkladı! Aşılamada Sayısında Dünyadaki En İyi Ülkeyiz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün yaptığı açıklamada 1 milyon kişiye aşı yapıldığını ve bunun dünyada en yüksek aşılama sayısı olduğunu kaydetti.

17.06.2021-22:09 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-22:09) Sağlık Bakanı Koca Açıkladı! Aşılamada Sayısında Dünyadaki En İyi Ülkeyiz!

Sağlık Bakanlığınca başlatılan aşı seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün yaş sınırı inerek aşılamaya daha geniş bir kitleler dahil ediliyor. Bu kapsamda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca akşam saatlerinde yaptığı açıklamada 1 milyon kişiye aşı yapıldığını söyledi.

Türkiye’de aşılama oranı gün geçtikçe artıyor. Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamaya göre bugün bir rekor kırıldı. Koca, yaptığı açıklamada, bugün 1 milyon kişiye başı yapıldığı ve bunun dünyadaki en yüksek aşılama sayısı olduğunu kaydetti.   

‘DÜNYADAKİ EN YÜKSEK AŞILAMA SAYISINA ULAŞTIK’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ‘Dünkü en iyi performans, Türkiye'nin. Dün, her 1 Milyon kişide günlük aşılama sayısına göre, dünyadaki en yüksek aşılama sayısına ulaştık. 47 bin kişilik aşı ordumuzdan bugün daha da iyi bir sonuç bekleyin’ ifadelerine yer verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal