Devlet Bahçeli HDP Binasına Yapılan Saldırı Hakkında Açıklama Yaptı!

Devlet Bahçeli İzmir HDP binasında gerçekleşen kanlı saldırı hakkında konuştu. Bahçeli olayın kalleş bir tertip olduğunu söyledi.

17.06.2021-20:55 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-20:55) Devlet Bahçeli HDP Binasına Yapılan Saldırı Hakkında Açıklama Yaptı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün gerçekleşen kanlı saldırı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bir kadının öldüğü saldırı hakkında konuşan Bahçeli, ‘HDP'nin İzmir il binasına yapılan saldırı kanlı bir prova, toplumun sinir uçlarını test eden kalleş bir tertiptir’ ifadelerini kullandı.

Bugün İzmir HDP binasında gerçekleşen saldırı hakkında Devlet Bahçeli açıklama yaptı. 1 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı sert bir dille kınadı. Bahçeli, saldırının kalleş bir tertip olduğunu kaydetti. 

‘BU SALDIRI HUZUR VE İÇ BARIŞ ORTAMIMIZI SABOTE ETMEK İSTEYENLERİN İŞİDİR’

Saldırının kanlı bir prokovasyon olduğunu kaydeden Bahçeli, ‘Toplumsal huzur ve iç barış ortamımızı sabote etmek isteyen karanlık emeller bu defa İzmir'de sahneye çıkmıştır. Türkiye'nin karışmasını; etnik, ideolojik ve siyasi fay hatlarının kırılarak fitne depremlerinin oluşmasını hedefleyen iç ve dış provokasyonlar devreye alınmıştır. Suçluların menfur eliyle, sokakların melun izbeliğinde hıyanet ve husumet arayışına çıkan mihraklar bugün İzmir'de ateşle oynamaya kalkışmışlardır. Bu haliyle HDP'nin İzmir il binasına yapılan saldırı kanlı bir prova, toplumun sinir uçlarını test eden kalleş bir tertiptir" dedi.

‘OLAYDA ELİ OLAN HERKES ARAŞTIRILMALI’

Bu saldırının arkasında olan kişilerin de araştırılması gerektiğini söyleyen Bahçeli, ‘Bu vahim olayın iç yüzü mutlaka deşifre edilmeli, önü ve arkası aydınlatılmalıdır. HDP'li yöneticilerin, Halk TV'nin program akışını planlayan ve tahrikleri canlı tutan kişilerin sahip oldukları bilgi, belge ve bulguları derhal adli ve emniyet birimlerine ulaştırmaları şarttır. Saldırı gerçekleştikten hemen sonra, elinde tuttuğu silahı ve bozkurt işaretiyle fotoğrafları servis edilen saldırganın kararlılıkla üstüne gidilmeli, bağ ve bağlantıları, irtibat ve ilişki ağları hiçbir tavsamaya meydan vermeden araştırılmalı ve açığa çıkarılmalıdır’ ifadelerini kullandı. 

‘KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİM OYNANAN OYUNA VE KURULAN TUZAĞA DÜŞMEYECEKLERDİR’

Son olarak konuşan Bahçeli, ‘İnanıyorum ki, Kürt kökenli kardeşlerim oynanan oyuna ve kurulan tuzağa düşmeyeceklerdir. MHP'yi sokağa çekmeye çalışanlar, kavgayla ve kaotik hadiselerle muhataplık kurmasına çabalayanlar asla başarılı olamayacak Türkiye düşmanlarıdır. Bozkurt yapan ellerin temiz, kalplerin de vatan ve millet aşkıyla çarpması fikri ve siyasi namusumuzun gereğidir’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal