01.01.2021-14:35 (Son Güncelleme:19.05.2024-05:46)


1

9 yıl aradan sonra ekranlara geri dönem İbo Show’un yılbaşı özel programında Seda Sayan ile Şafak Sezer’in arasında gerçekleşen diyalog sosyal medyaya damga vurdu. Sayan, Bülent Ersoy ile ilgili konuşurken lafa giren Şafak Sezer, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. (Haberin videosu için aşağı kaydırın...)



2

İbrahim Tatlıses, yılbaşı akşamında programında Seda Sayan, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Bülent Ersoy’u ağırladı.



3

Yılbaşı özel programıyla izleyicilerin karşısına çıkan İbo Show’da renkli anlar yaşandı. Hande Yener’in programda suratı asık bir şekilde oturması dikkat çekerken Şafak Sezer’in Seda Sayan’a sorduğu soru olay oldu.



4

Eğlencenin bir an olsun eksilmediği İbo Show’da Seda Sayan, Bülent Ersoy ile olan ilişkisi hakkında açıklamada bulundu.



5

Bülent Ersoy hakkında konuşan Seda Sayan, ‘O benim hep halamdı. Başından beri hala dedim, o benim halamdır’ ifadelerini kullandı.



6

Lafa giren Şafak Sezer’in Bülent Ersoy ile ilgili konuşan Seda Sayan’a yönelttiği soru, dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.



7

Şafak Sezer, ‘En başından beri, öyle mi?’ dedi. Sezer'in bu sözleriyle Bülent Ersoy’un yıllar önce geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonuna işaret ettiği iddia edildi.



8

İşte Şafak Sezer’in sosyal medyaya damga vuran o anları…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr