16.08.2022-13:23 (Son Güncelleme:16.08.2022-13:56)


1

Eşini kaybetti

Eşini kaybetti

Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak tarihinde Bakırköy’de ortak olduğu balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti.



2

Tehdit mesajları alıyordu

Tehdit mesajları alıyordu

Eşinin mirasını reddeden Ece Erken, eşinin abisinin tehdit mesajlarını yayınlayarak gündeme gelmişti.



3

Soruşturma başlatıldı

Soruşturma başlatıldı

Bu korkunç olay sonrasında 16 Mayıs tarihinde Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sanıklar hakkında hapis cezası talep edilmişti.



4

İlk dava görüldü

İlk dava görüldü

Olaya ilişkin dava bugün Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. Ece Erken de davaya katılmak için avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi.



5

Ece Erken baygınlık geçirdi

Ece Erken baygınlık geçirdi

Bugün gerçekleşen Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin ilk duruşmasında Ece Erken sanıkları dinlerken fenalık geçirdi. Avukatı tarafından dışarı çıkarıldı.



6

Avukatı bilgi verdi

Avukatı bilgi verdi

Ece Erken'in avukatı “Duruşma öncesinde müvekkilimin çok zor bir psikolojiyle gelmişti. Fakat sanıkların ifadeleri ve olay anlatımları sırasında müvekkilimin başı dönerek düştü.



7

'Dayanamadı'

'Dayanamadı'

Başını sandalyeye vurdu, dayanamadı. Çünkü ifade sırasında da ara ara dayanamıyordu zaten, müdahale ediyordu, doğru olmadığını ifade ediyordu. En son dayanabileceği nokta bu oldu. Dolayısıyla bu duruşmanın devamını sonuna kadar getiremedi.



8

Hastaneye kaldırıldı

Hastaneye kaldırıldı

Zaten bayıldığı için kollarından kaldırarak getirdik. Arka kapıdan çıkışını yaptık, hemen yanına gitmem gerekiyor. Hastaneye doğru geçtiler” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr