Sadece 5 dakikanızı alacak! Arabanız varsa 150 TL indirimi havada yakalayacaksınız

Arabası olanlara müjdeli haber verildi! Sadece 5 dakikada 150 TL indirimi kapacaksınız. 31 Mart’a kadar geçerli akaryakıt kampanyası duyuruldu.

09.03.2024-17:32 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-17:32) Sadece 5 dakikanızı alacak! Arabanız varsa 150 TL indirimi havada yakalayacaksınız

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan kaynaklı vatandaşlar akaryakıt indirimlerini bir hayli yakından takip ediyor. Tam bu noktada vatandaşların yüzlerini güldürecek 5 dakika ayırarak kazanabileceği 150 TL indirim fırsatı duyuruldu. 31 Mart 2024 tarihine kadar bankanız ile iletişime geçtiğinizde 150 TL değerindeki indirim fırsatını yakalayacaksınız. Oto gaz alırken ilk defa düşünmeyeceksiniz! İşte bankaları aracılığıyla sunulan 150 TL indirim kampanyasının detayları…

Oto gazda 150 TL’lik indirim kampanyası

İndirimli şekilde oto gaz almak isteyen vatandaşlara müjdeli akaryakıt kampanyası duyuruldu. Akaryakıt zamlarından sonra ilaç gibi gelecek olan bu indirim kampanyasıyla araç sahipleri bayram edecek. Maksimum mobil ya da İşcep uygulaması üzerinden katılım sağlayacağınız kampanyayla birlikte 152 TL’ye varan akaryakıt indirimlerinden kolaylıkla faydalanabileceksiniz. 

150 TL indirimli akaryakıt kampanyası

Türkiye İş Bankası’na ait olan maksimum kart ile anlaşmalı benzin istasyonlarında geçerli olacak bu kampanya doğrultusunda, akaryakıt ya da oto gaz alışverişini indirimli yapmanız mümkün. Her akaryakıt alışverişlerinizde 150 TL değerinde Maxipuan kazanacaksınız. Bu Maxi puanlarınızı İşCep uygulaması üzerinden görüntüleyebilecek ve anlaşmalı olan yerlerde kullanım sağlayabileceksiniz. 

M – Oil iş birliğiyle akaryakıtınız anında indirimli hazır

İş Bankası, akaryakıta gelen peş peşe zamlara inat yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya doğrultusunda maksimum kart ile anlaşmalı olan  M - Oil benzin istasyonlarında yapılacak olan akaryakıt alışverişlerinde 150 TL maksimum puan kazanmak mümkün olacak. Mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılım sağlamak için katıl tuşuna basmanız yeterli olacak. Söz konusu olan kampanya yalnızca bir defaya mahsus olarak sunulacak. Kazanılan ödüller ise 4 Nisan 2024 tarihinde hesaplara tek tek yüklenmeye başlanacak. Maksimum puanların süresinin ise 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olduğunun da altı çizildi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal