11.06.2021-13:17 (Son Güncelleme:11.06.2021-13:17)


1

Evde Romantik Bir Teklif!

Evde Romantik Bir Teklif!

Sade ve romantik bir evlenme teklifini evde yapmanız mümkün. Romantik bir akşam yemeği eşliğinde yapacağınız evlenme teklifi oldukça etkileyici olabilir. Mum ışığında yapacağınız bu teklif hem sade hem şık olacağı gibi bazı belli rötuşları da partnerinize göre sizler belirleyebilirsiniz.



2

Sahilde Evlenme Teklifi!

Sahilde Evlenme Teklifi!

Sahilde, kumların üzerinde oldukça sade ve etkili bir evlenme teklifinde bulunmanız mümkün. Çıplak ayalar ile kuma bastığınız akşam vaktinde deniz dalgaları eşliğinde yapacağınız evlenme teklifi hem sizi hem de partnerinizi oldukça etkileyebilir.



3

Güzel birkaç ekleme yaparak daha anlamlı hale getirebileceğiniz bu teklif ile oldukça romantik bir gün geçirmeniz de mümkün hale gelecektir.



4

İlk Buluştuğunuz Yer!

 İlk Buluştuğunuz Yer!

İkiniz için anlamlı olan bir yerde evlilik teklifini yapmak oldukça etkileyici olabilir.



5

Birbirinizi tanımaya çalıştığınız ve belki de ilk kez buluştuğunuz yerde evlilik teklifi yapmak hem sade hem de şık bir fikir olacaktır.



6

Göl Kenarında Evlenme Teklifi

Göl Kenarında Evlenme Teklifi

Gölün ambiyansı ve sakinliği evlilik teklifi için muhteşem bir mekan olacaktır.



7

Teknede Evlenme Teklifi!

Teknede Evlenme Teklifi!

Evlilik teklifini denizin ortasında yapma fikri size oldukça etkileyici gelebilir. Hem sade hem de barındırdığı duygular ile oldukça etkili olan bu teklif ile birlikte hoş bir anlar silsilesi yaşayarak partneriniz ile evlilik serüveninize adım atmanız olanak dahilinde. Denizin ortasında bir tekne ile ikinizin olduğu romantik bir gün ile birlikte gelen evlilik teklifi oldukça şık duracaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR