24.01.2024-12:03 (Son Güncelleme:24.01.2024-14:28)


1

Bir döneme damga vuran Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Nazlı Bulum, sevilen dizide canlandırdığı Nil karakteriyle adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu, katıldığı bir programda anlattıklarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.



2

Son zamanların en çok takip edilen dizilerinden birinin kadrosunda yer alan Nazlı Bulum'un, geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Sadakatsiz dizisiyle adından söz ettiren oyuncu aslında birçok film ve dizide yer almış.



3

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Nil karakteri ile çok konuşulan Nazlı Bulum paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor.



4

Oyuncu bu kez katıldığı bir programda cinsel hayatıyla ilgili anlattıklarıyla gündeme geldi. Nazlı Bulum programda, ilk cinsel deneyimi sırasında başına gelen ilginç anıdan bahsetti.



5

Annesinin, mutlaka özel biriyle olması gerektiği konusunda ısrar ettiğinden bahseden Bulum, başına gelen trajikomik olaydan sonra doğrudan annesinden yardım istediğini ve annesinin verdiği tepkiyle onu sakinleştirdiği anları anlattı.



6

Bulum, "İlk cinsel deneyim konusunda annemin ısrarı vardı. Özel bir şey olsun, özel biriyle olsun, hemen olmasın onunla ilgili daha kontrolcü yaklaşmaya çalışıyordu. Ben lisedeyken sevgililerim olmaya başladı. Belli ki artık öpüşüyorum falan... Yani daha çok sevgilim olan birisiyle olsun. İlk seviştiğim haftada çok komik bir şey oldu" diye konuştu.



7

Oyuncu, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:



8

"On yedinin sonlarındaydım. Ve işte bir şey yaşadım inanılmaz panik oldum. Ve yedide sessizce böyle eve girdim annemle, babam uyuyor. Ve böyle gidip anne uyan anne çok kötü bir şey oldu. Tabi ki kadın çok panik oldu. Mutfağa geçtik, söyleyemiyorum. Anne ne yapacağımı bilmiyorum, dedim. Hastaneye gitmemiz gerekiyor. Annem panik olunca söyledim. Bende içimde prezervatif kaldı dedim. Benim için o kadar dehşet verici bir şeydi ki...Annem de gülerek tepki verdi."



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr