Sadakatsiz yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmıyor? Sadakatsiz bitti mi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu devam eden dizisi Sadakatsiz finale mi yaklaştı soruları sıklık kazandı. Bu hafta yeni bölümü yayınlanmayan dizinin neden olmadığı merak edilirken izleyiciler araştırmaya başladı. Her bölümüyle izleyenlerin beğenisini toplayan Sadakatsiz dizisi bu hafta neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? sorularına yanıt arayan izleyenler için tüm detaylar haberimizde

25.04.2022-20:39 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-14:48)

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un yer aldığı Sadakatsiz dizisini tüm heyecanıyla devam ederken bu haftaki yeni bölümün yayınlanmayacağı açıklandı. Her hafta Çarşamba günü Kanal D ekranlarında olan Sadakatsiz'in yeni bölümü bu hafta yok. Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz yeni bölüm neden yok?

Sadakatsiz bu hafta neden yok?

Sadakatsiz final mi yapıyor?

7 Ekim 2020 yılında ilk kez Kanal D ekranlarına gelen Sadakatsiz'in başrol oyuncuları Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezer yer alırken sık sık bölümlerinin ertelenmesi final mi yaklaşıyor sorularına neden oluyor. Sadakatsiz dizisi 27 Nisan 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekranlarda yer alamayacak. Gelecek hafta ise bayrama denk gelmesi nedeniyle dizinin yeni bölümü olup olmayacağı hakkında net bilgi yer almamaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal