Sadakatsiz dizisi son iki bölümü hayranları şok edecek! Derin'in annesi Volkan'ın sonunu hazırlıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son iki bölümü hayranları şok edecek. Dizinin yayınlanan son bölümündeki görüntülere göre Derin'in annesi Volkan'ın sonunu hazırlıyor. Konu hakkında ayrıntılar haberimizde...

15.05.2022-12:10 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-12:10) Sadakatsiz dizisi son iki bölümü hayranları şok edecek! Derin'in annesi Volkan'ın sonunu hazırlıyor

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz de artık sona doğru yaklaşılıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı başarılı dizinin son iki bölümünde neler yaşanacağı dizi hayranlarının birinci gündem maddesi olarak dikkat çekiyor. Başladığı günden bu yana hayran kitlesini arttıran dizinin son bölümünün fragmanında ise izleyenlerin nefeslerini kesecek anlar yaşanacak.

Sadakatsiz dizisi son iki bölümü hayranları şok edecek

Sadakatsiz dizisinin son iki bölümüne Asya ile Volkan arasında yaşanacaklar damga vuracak gibi gözüküyor. 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü yayınlanacak olan 59. bölümde yaralanarak hastaneye kaldırılan Volkan, ‘’Asya, bana o bıçağı Derin değil, sen sapladın biliyorsun değil mi?” ifadelerini kullandı. Bu sözler izleyenlerin şok olmasına sebep oldu.

Sadakatsiz dizisi final

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında dizi severlerle buluşacak. Sadakatsiz final bölümü ise 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü aynı saatte yayınlanacak ve dizinin yayın hayatı sona erecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal