Erşan Kuneri karakteri gerçekte var mı?

Netflix platformunda yayınlanmaya başlanan Erşan Kuneri dizisi hakkında pek çok soru gündemde yer almaya devam ediyor. Erşan Kuneri karakterinin gerçekte var olup olmadığı da merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki Erşan Kuneri karakteri gerçekte var mı? İşte konunun ayrıntıları...

15.05.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-10:21) Erşan Kuneri karakteri gerçekte var mı?

Netflix platformunda geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri’nin ilk sezonu olumlu eleştiriler aldı. Kaliteli bir kadroya sahip olduğu için haftalardır gündemden düşmeyen Erşan Kuneri dizisi 2. sezon için de onay alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diziye ismini veren karakter olan Erşan Kuneri’nin gerçekte var olup olmadığı sorusu dizi severlerin en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor.

Erşan Kuneri karakteri gerçekte var mı?

Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı Erşan Kuneri dizisi Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 70 ve 80'lerdeki hikâyesini konu ediniyor. 13 Mayıs 2022 Cuma günü Netflix’te vizyona giren Erşan Kuneri dizisi hakkında pek çok merak edilen konu bulunuyor.

Erşan Kuneri

Cem Yılmaz filmlerinin en dikkat çekici karakterlerinden birisi olan Erşan Kuneri daha önce GORA ve Arif v 216 filmlerinde görülmüştü. Film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibi olan Erşan Kuneri, erotik film sektörünün 70’lerdeki öncülerinden birisi olarak Erşan Kuneri dizisinde yer aldı. GORA filminde ‘’Film yapımcısı’’ olarak izleyen karşısına çıkan Erşan Kuneri, Arif v 216 filminde ise ‘’Kay Kay’’ isimli bir eğlence mekanının sahibi olarak görülmüştü.

Her ne kadar gerçek birisi olduğu iddia edilse de Erşan Kuneri’nin hayali bir karakter olduğu ifade ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal