Erşan Kuneri yeni sezon gelecek mi? Netflix Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman gelecek?

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri’nin ilk sezonunun yayınlanmasıyla beraber dizi severler Erşan Kuneri 2. sezon hakkında araştırmalara başladı. Peki Erşan Kuneri yeni sezon gelecek mi? Netflix Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman gelecek? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

15.05.2022-09:59 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-09:59) Erşan Kuneri yeni sezon gelecek mi? Netflix Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman gelecek?

Netflix’te 13 Mayıs 2022 tarihinde izleyenlerle buluşan komedi dizisi Erşan Kuneri, dizi dünyasının gündeminin üst sıralarında yer aldı. Cem Yılmaz’ın yeni Netflix dizisi Erşan Kuneri’nin ilk sezonunun yayınlanmasıyla beraber dizi hayranları Erşan Kuneri 2. sezon hakkında araştırmalara hemen başladı. Erşan Kuneri’nin 2. sezonunun olup olmayacağını merak edenler arama motorları üzerinden ‘’Erşan Kuneri yeni sezon gelecek mi? Netflix Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman gelecek?’’ sorularıyla araştırma yapıyor.

Netflix Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman gelecek?

13 Mayıs 2022 Cuma günü Netflix platformunda yayınlanmaya başlayan Erşan Kuneri dizi hakkında başrol oyuncularından Cem Yılmaz’ın önemli açıklamaları yer alıyor. Dizinin çekim sürecinin eğlenceli ve güzel geçtiğini söyleyen ünlü komedyen Erşan Kuneri 2. sezon için olumlu sinyaller verdi.

Dizinin galasında bazı açıklamalar yapan Cem Yılmaz ‘’ "Her bölümde başka tür bir film vardı. O türlerden, daha çekmediğimiz bir sürü var. Eğer ikinci sezonu yaparsak bambaşka filmler çekeriz" ifadelerini kullandı. Eğlenceli bir yapım izletmeyi planladıklarını söyleyen başarılı komedyen ‘’Yani (izleyicilerin) bu macerayı, bir hafta sonu arkadaş grubuyla izleyip de hoşça vakit geçirmesini istiyoruz. Hepimizin fikri bu. Çekimlere başlamadan 6 ay öncesinde hep üzerine konuşarak vakit geçirdik. Ekibimiz çok sağlam, çok tecrübeli. Dolayısıyla beni de yalnızca oynuyormuşum gibi rahat ettiren bir ekibimiz var. Dolayısıyla hem prodüksiyonda, kamera arkasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza da buradan teşekkür ediyorum." sözlerine yer verdi.

Erşan Kuneri yeni sezonu hakkında henüz resmi bir gelişme yaşanmadı. Fakat dizinin 2. sezonunun onay almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Erşan Kuneri yeni sezon

Erşan Kuneri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

GORA filminde görülen ve o günden beri gündemden düşmeyen Erşan Kuneri’nin konusu 70 ve 80’li yıllarda yani GORA filminden önceki yıllardan kesitler sunuyor. Erşan Kuneri oyuncuları ise şu şekilde:

Cem Yılmaz : Erşan Kuneri

Zafer Algöz : Muammer Rado

Ezgi Mola : Alev Alev

Çağlar Çorumlu : Altın Oran

Merve Dizdar : Feride Orhun

Nilperi Şahinkaya : Seyyal Par

Uraz Kaygılaroğlu : İbrahim Tumtum

İbrahim Selim : Melkan Orsay

Necip Memili : Ameen Faryadi

Bülent Şakrak : Ayhun Uşuk

Can Yılmaz : Eryetiş

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal