Güldür Güldür Bakan Nebati skeci kırdı geçirdi! Bakan Nebati sosyal medyadan yanıt verdi

Güldür Güldür programının Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili skeci seyircileri kırdı geçirdi. Fragmanı yayınlanan ve mualifler tarafından sansür yediği iddiası ile gündem olan skece Bakan Nebati, sosyal medyadan yanıt verdi. İşte Bakan Nebati'nin o cevabı...

15.05.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-13:46)

Show TV’de yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür’ün yeni bölümüne, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili skeç damgasını vurdu. Geçtiğimiz günlerde fragmanı gösterilen fakat sansüre uğradığı iddia edilen skeç dün itibariyle yayınlandı. Seyircileri kırıp geçiren skece Bakan Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Güldür Güldür Bakan Nebati skeci kırdı geçirdi

Güldür Güldür programının oyuncularından Aziz Aslan, çok konuşulan skeçte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi canlandırdı. Skeçteki Bakan Nebati kendisine sorulan sorulara ‘’Bankacılık sektörü ilgi alanım, iki tane kredi kartım var benim ya!", "Türk Lirası daha fazla değer kaybedemez, dibini gördü. Durdu burada", "Geçen sene 400 liraya doluyordu otomobil depom, şimdi 1200 liraya doluyor" gibi cevaplar vermesi gündem oldu.

Güldür Güldür Bakan Nebati

Bakan Nebati'den muhaliflere ters köşe

Geçtiğimiz günlerde fragmanı gösterilen ve sansür yediği gerekçesi ile muhalifler tarınfan eleştiri alan skeç, Güldür Güldür ekibi tarafından yeni bölümde yayınlandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Güldür Güldür’deki skece sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Güldür Güldür’ün hesabındaki twiti alıntılayarak yanıt veren Bakan Nebati, muhaliflere ters köşe yaparak ‘’Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" sözlerine yer verdi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal