Kardeşlerim Harika diziden ayrıldı mı? Gözde Türker Kardeşlerim dizisinden neden ayrıldı?

ATV'nin sevilen dizilerinden Kardeşlerim'de Harika karakterine hayat veren Gözde Türker'in diziden şok bir şekilde ayrıldı. İzleyiciler, yaşanan bu gelişme sonrası ise 'Gözde Türker Kardeşlerim dizisinden neden ayrıldı?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

15.05.2022-01:47 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-08:55)

Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği ve başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy'un yanı sıra Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak ve Ahu Yağtu gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı Kardeşlerim dizisi, her hafta Cumartesi akşamları ekranlara konuk oluyor. Yayınlandığı günden itibaren ilgi çeken Kardeşlerim dizisi yüksel izlenme oranına sahip olurken reyting listelerinin de en üst sıralarında yer alıyor.

Başarılı oyunculardan oluşan kadrosunun içinde dizide Harika karakterine hayat veren henç oyuncu Gözde Türker'de bulunuyordu. Dizide gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Gözde Türker'in dizinin 14 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünde diziye veda ettiği görüldü.

Kardeşlerim Harika diziden ayrıldı mı

Dizide canlandırdığı fettan Harika rolü ile izleyicilere bir taraftan saç baş yoldururken diğer taraftan da çıkardığı başarılı oyunculukla göz dolduran Gözde Türker'in diziden neden ayrıldığı ise büyük merak konusu oldu.

Gözde Türker Kardeşlerim dizisinden neden ayrıldı?

Her Cumartesi akşamının rakipsiz yapımlarında biri olan Kardeşlerim dizisinde fettan Harika karakterine hayat veren Gözde Türker'in hamile olduğu öğrenildi. 2021 yılında Anıl Güler ile hayatını birleştiren Gözde Türker'in hamilelik haberini aldıktan sonra dizinin kadrosunda ayrılmaya karar verdiği ifade edildi.

Kardeşlerim Harika diziden ayrıldı mı

Gözde Türker'in fenomen dizi Kardeşlerim'den kesin olarak ayrıldığı bildirilirken diziye tekrar geri dönmeyeceği söyleniyor. Başarılı oyuncunun önümüzdeki sezonda farklı bir yapımla izleyicilerle buluşacağı konuşuluyor.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal