Sadakatsiz Dizisi 22. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Dizisinin bu bölümünün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için araştırılmalara başladı. Sadakatsiz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11.03.2021-09:53 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-09:53) Sadakatsiz Dizisi 22. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Başrollerinde; Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı sevilen dizi Sadakatsiz dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin 22. yeni bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. 

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Asya'nın Sinan'la yakınlaşmasını kaldıramayan Volkan'a bir darbe de Derin'den gelir. Derin'in de evi terk etmesi Volkan'ı iyice köşeye sıkılaştırır. Hicran ve Haluk'un beklenmedik buluşması büyük bir krizi tetiklerken, Gönül hem kendisi hem kızı için boş durmamaya yeni planlar yapmaya başlar. 

Derin'e kendini affettirmek için çabalayan Volkan, bir yandan da Sinan'ı Asya'dan uzaklaştırmaya çalışır. Vakfa gelen sürpriz ziyaretçi gündeme bomba gibi düşerken, Derin'in mağazasının açılışında olanlar dengeleri bir kez daha alt üst edecektir.

SADAKATSİZ 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

Yayınlandığı günden beri büyük bir keyifle izlenen Sadakatsiz dizisi dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan bu bölümünün ardından yeni bölüm iple çekilmeye başlandı. Sadakatsiz 22. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal