Sadakatsiz bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni sezonda yayınlanmayacak mı, neden bitti?

Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Sadakatsiz’in yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda tartışmalar devam ediyor. Peki Sadakatsiz bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni sezonda yayınlanmayacak mı, neden bitti? Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilenler haberimizde...

25.05.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-20:56) Sadakatsiz bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni sezonda yayınlanmayacak mı, neden bitti?

Kanal D’de yayınlanan sevilen dizi Sadakatsiz dizisi yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken, diğer yanda dizinin ne zaman final yapacağı da tartışılmaya devam ediyor. Doctor Foster dizisinin Türkiye’ye uyarlanmış hali olan Sadakatsiz dizisinin ne zaman sona ereceğini öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Peki Sadakatsiz bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni sezonda yayınlanmayacak mı, neden bitti?

Sadakatsiz yeni sezonda yayınlanmayacak mı, neden bitti?

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Sadakatsiz dizisi, yayınlandığı iki sezon boyunca milyonlarca kişi tarafından büyük beğeni içerisinde izlendi. Sadakatsiz dizilerinin başrol oyuncuları Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen, dizide gösterdiği başarılı performansları sayesinde ülke dışında da konuşulan isimler oldu.

Sadakatsiz final

Türkiye’nin dünya çapında konuşulan dizilerinden birisi olan Sadakatsiz dizisinin yeni sezonda da yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu geçtiğimiz günlerde yanıt bulmuş, dizinin 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümle beraber ekranlara veda edeceği açıklanmıştı. Bu haberle beraber dizi severler Sadakatsiz final bölümünde neler olacağı merak ediliyor.

Sadakatsiz dizisinin final bölümü olan 60. bölümünün fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda nefes kesen anlar yer alırken, Volkan'ın kendisini sevmemesinden dolayı kafayı yiyen Derin'in atlamak için uçurumun kenarına geldiği anlar ile hapse giren ve Asya'ya, "Beni buradan çıkar" diyen Volkan'ın akıbeti zora girdi.Derin'in uçurumdan atlaması ve sonrasında Volkan’ın ömür boyu hapse mahkum edilmesi oldukça konuşulacak gibi görünüyor.

Sadakatsiz dizisi final bölümü 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal