Saçlarda Beyazlaşmayı Önleyen Doğal Karışım

Saçlarda beyazlaşmayı önleyen doğal karışım nasıl uygulanmalıdır? Bu karışımlar gerçekten rengi yeniden kazandırır mı? Uygulama sırasında nelere dikkat edilmelidir.

15.06.2020-17:08 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-17:05) Saçlarda Beyazlaşmayı Önleyen Doğal Karışım

Saçlarda beyazlaşmayı önleyen doğal karışım nasıl uygulanmalıdır? Bu karışımlar gerçekten rengi yeniden kazandırır mı? Uygulama sırasında nelere dikkat edilmelidir. Saçın hızlı beyazlamasına ne neden olur? Tüm bu hususlar hakkında size gerekli olan tüm detayları sunduk. Haberimize göz atarak bu konuda gerekli olan bilgileri anında alabilirsiniz.
Bıttım Kürü Nasıl Yapılır?

BITTIM KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Saçlarda beyazlaşmayı önleyen doğal karışım sayesinde hem beyazlaşmayı daha geç bir hale getirebilirsiniz hem de hali hazırda beyazlaşmış olan saç tellerinin doğal rengine kökten itibaren olmak üzere yeniden erişmesini mümkün kılabilirsiniz. Bıttım kürü hakkında bilinmesi gerekenler;

Bıttım kürü hazırlanırken yabani Antep fıstığı olarak da bilinen bu meyvenin direkt olarak ezilmesi gerekmektedir.

Herhangi bir işlemden geçmemiş ham halinin esilmesi oldukça önemlidir.

İşlemden geçirildiği zaman firmalar içerisine farklı kimyasallar katabiliyor.

Toz haline getirilmesinin hemen sonrasında zeytinyağı ile açma adımının uygulanması gerekir.

Saç diplerinize uygulamayı düzenli olarak yapmalısınız. sonuç alana kadar her hafta uygulamanız uygun olacaktır.

Bu konuda dilerseniz alerji testi uygulayabilirsiniz. Alerji testi ile bıttım ürününün tozunu dilerseniz el bileklerinizin hemen iç kısmına uygulamalısınız. Herhangi bir kızarma ya da kabarma meydana gelirse bu kürü uygulamamalısınız. Hemen her doğal üründe bu hususlara dikkat etmeniz gerekiyor.

SAÇINIZI BITTIM SABUNU İLE YIKAYIN!

Saç bakım adımında bu kürü kullanırken aynı zamanda saçlarınızı kimyasal şampuanlar ile değil bıttım sabunu ile yıkamanız öneriliyor. Bu şekilde hem rengin yeniden kazanılma imkanını pekiştirebilirsiniz hem de kısa bir süre içerisinde saçlarınızın renklenmesini mümkün kılacaksınız. Saçınızın bıttım sabunu ile yıkanmasının hemen sonrasında biri kuruluk hissedebilirsiniz. Bu oldukça doğaldır. Birkaç hafta içerisinde saçınızın sabun ile yıkanmaya alışmasının hemen sonrasında yumuşaklık kazanmaya başlayacaktır. Bu aşamada doğal yağlardan yardım alarak süreci devam ettirme imkanını elde edebilirsiniz.

SAÇ RENGİNİ YENİDEN KAZANMAK İÇİN KESİNLİKLE DÜZENLİ UYGULAMA ŞART!

Saçlarda beyazlaşmayı önleyen doğal karışım içeriklerini sadece 1 kere uygulayarak saç rengini yeniden kazanmanın mümkün olmadığı da dile getirilmelidir. Saçınızın rengine yeniden kavuşması ve kimyasal olmadan saçın harika bir hale gelmesi için size sunmuş olduğumuz kürü düzenli olarak uygulamanız gerekir. Sonuç aldıktan sonra haftada bir değil iki haftada bir uygulayabilirsiniz. Etkinin zayıflamaya başladığını fark ettiğiniz noktalarda da direkt olarak kürü artırma imkanına sahipsiniz. Doğal bir içerik olduğu için saçınıza herhangi bir zarar da vermeyecektir.

SAÇLAR NEDEN ERKEN BEYAZLAR?

Genetik faktörlerin dışında saçın çok fazla kimyasala temas etmesi de saç beyazlama aşamasını hızlandıran hususlar arasında yer almaktadır. Bu noktada stres faktörünü de ayrıca belirtmek gerekiyor. Stres faktörü de sizin direkt olarak saçlarınızın yapısını rengini elinden alacaktır. Uzmanların yaptığı araştırmalara göre ani üzüntüler ve şoklar da saçları olumsuz etkileyebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal