Saçlara Ceviz Kabuğu Suyu

Saçlara ceviz kabuğu suyu sayesinde kısa bir süre içerisinde saçların yeniden çıkması sağlanabilir mi? Cevizin mucizevi yönlerini sizin için analiz ettik.

15.06.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-17:01) Saçlara Ceviz Kabuğu Suyu

Saçlara ceviz kabuğu suyu sayesinde kısa bir süre içerisinde saçların yeniden çıkması sağlanabilir mi? Cevizin mucizevi yönlerini sizin için analiz ettik. Siz de haberimizin devamına göz atarak verimliliği ve bakım aşamasını en nitelikli halde kullanabilirsiniz. Saçlarınız arttık hiç olmadığı kadar canlı bir hale gelecek!

CEVİZ KABUĞU SUYU NASIL ELDE EDİLİR?

Saçlara ceviz kabuğu suyu elde edebilmek için kişilerin dikkate alması gereken hususların başında sıcak suyun içinde bekletilmesi geliyor. Kaynamış suyun içerisine altını kapattıktan sonra ceviz kabuklarını bırakmalı ve buyun içerisinde 1 gün kadar dinlendirmelisiniz. Ardından. Ceviz kabuklarını suyun içinden süzmelisiniz.

Suyu saç diplerinize sorunsuz biçimde uygulamalısınız. Suyun uygulama sırasında soğuk olması gerekiyor. Bu nedenle suyu yeniden kaynatmanıza gerek yok. Kökten uca dilediğiniz gibi uygulayabilirsiniz. Herhangi bir sakıncası olmayacaktır. Ayrıca yüzünüze gelmesinden de çekinmemelisiniz. Ceviz kabuğu suyunun ekseriyet ile sivilceler üzerinde söndürme etkisi olduğunun da belirtilmesi gerekiyor.

SAÇ KÖKLERİ YENİDEN CANLANACAK!

Saçlara ceviz kabuğu suyu sayesinde saç kökleriniz artık yeniden canlanacak. Hatta kullanan kişilerin yorumlarına bakıldığı zaman yeni bebek saçların da çıkmaya başladığı gibi yorumlar yapılmaktadır. Siz de saç köklerinin yeniden can bulması için en doğru noktadasınız. Kullandığınız ceviz kabuklarının suyunun kullanılmasının hemen öncesinde güzel bir biçimde yıkanması da oldukça önemlidir.

Saç köklerinde sıklıkla dökülme problemi yaşayan kişilerin herhangi bir kimyasal olmadan direkt olarak sağlığına kavuşması için harika bir fırsat sunuluyor. Kullanılan cevizin kuru olması tercih ediliyor. Bu alanda bir diğer püf noktası da cevizin iki yarısının arasında yer alan zar kısmının da saç üzerinde büyük bir olumlu etkiye sahip olduğu görülüyor. Bu nedenle bu kısımları ayıklayarak çöp diye ayırmamalısınız. Bunun tam aksine en az tohumun kendisi kadar büyük öneme sahiptir.

SAÇ DERİSİNDE EGZAMALARA ÇÖZÜM

Stresli olan dönemlerde ya da su değişikliklerinde saç derisinde egzamalar ve döküntüler meydana gelebilmektedir. Saç derisinde egzamaya en net şekilde çözüm bulmak ve herhangi bir şekilde kimyasal kullanmak istemiyorsanız ceviz kabuğu suyu sizin için en doğru tercihlerden bir tanesi olacaktır. Saç derinize düzenli olarak uygulamanız gerekir. Saç uçlarına uygulamanıza gerek yoktur. Köklere kompres şeklinde uygulamak ve bu su ile 1 saat beklemek ve sonrasında banyo yapmak oldukça kısa bir süre içerisinde egzama sorunundan kurtulmanızı mümkün kılar.

SAÇ BAKIMINDA HANGİ FAKTÖRLERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Saç bakım aşamasında bu tür doğal kürlerin kullanılmasının yanı sıra bakım aşamasında da dikkatli olmalısınız;

Saç bakımında alkol, paraben ya da sülfat içeren ürünlerden uzak durmalısınız.
Su tüketimine dikkat etmelisiniz.
Saç dökülmeniz devam ediyorsa kan değerlerinize muhakkak baktırmalısınız. Durum demir eksikliğinden kaynaklanabilir.

Bu hususlara dikkat ederek kaybettiğiniz saç kalitesini yeniden yakalama imkanını elde edin!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal