Sacha Boey Bayern Münih yolcusu! Galatasaray'ın kasası dolacak

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey, Almanya'ya gidiyor. Bayern Münih ve Galatasaray'ın anlaştığı ve 30 milyon + bonuslar ödeneceği Fransız yıldızın yarın Münih'e gitmesi bekleniyor. İşte detaylar...

26.01.2024-18:53 - (Son Güncelleme: 26.01.2024-18:53)

2021-2022 sezonunun başında takıma katılan ve geçtiğimiz sezonda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Sacha Boey, bu sezon da parmak ısırttı ve Avrupa devi Bayern Münih’in radarına girdi. 

Görüşmeler bugün de devam etti

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey için önemli bir gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle son oynanan İstanbulspor maçı kadrosunda olmayan Sacha Boey için Bayern Münih ile transfer görüşmelerinin başladığı ve devam ettiği ortaya çıkarken 23 yaşındaki sağ bekin menajeri İstanbul'a geldi ve transfer görüşmelerine katıldı. 

Sacha Boey

Galatasaray’ın kasası dolup taşacak

Öte yandan bugün gerçekleşen görüşmede Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Boey’in yarın saat 06.00’da sağlık kontrolünden geçmek için Münih’e gideceği öğrenildi. Sacha Boey, Bayern Münih ile 4.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Boey, 3 milyon euro'nun üzerinde ücret alacak. Galatasaray ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Sacha Boey, bu sezon Galatasaray'da 31 maça çıkarken 2 kez gol sevinci yaşadı. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal