Sacha Boey kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bayern Münih Sacha Boey’i mi istiyor? Sacha Boey hayatı ve biyografisi

Bayern Münih’e transfer olacağı konuşulan Galatasaray’ın genç sağ bek oyuncusu Sacha Boey’in hayatı ve futbolculuk kariyeri merak edildi. Yetenekli oyuncu sarı kırmızılı takımın İstanbulspor maçında kadroya alınmamıştı. Peki Sacha Boey kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bayern Münih Sacha Boey’i mi istiyor? İşte Sacha Boey hayatı ve biyografisi…

26.01.2024-12:46 - (Son Güncelleme: 26.01.2024-12:46)

Galatasaray’da, Süper Lig’de dün oynanan İstanbulspor maçında ayağındaki ağrı nedeniyle forma giyemeyen Fransız sağ bek oyuncu Sacha Boey’in Alman devi Bayern Münih ile transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi. 23 yaşındaki yetenekli savunma oyuncusunun rekor bir bonservis bedeliyle Bayern Münih’e transfer olması bekleniyor. Peki Sacha Boey kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bayern Münih Sacha Boey’i mi istiyor? 

Sacha Boey kimdir?

Fransız futbolcu Sacha Boey, 13 Eylül 2000 tarihinde Montreuil, Fransa'da dünyaya geldi. Futbol kariyerine Rennes altyapısında başlayan genç yetenek, hızla yükselerek 2019'da A takım kadrosuna dahil edildi. Sağ bek pozisyonunda görev yapan Boey, aynı zamanda sol bekte de başarılı performans sergilemektedir. Şu anda 20 yaşında olan oyuncunun güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olarak belirlendi.

Kariyeri boyunca 47 resmi maça çıkan Sacha Boey, Rennes U19 formasıyla bir gol kaydetmiş ve Dijon'da 1, Rennes'de ise 2 asist yapma başarısını göstermiştir. Genç futbolcu ayrıca Fransa U17, U18 ve U20 milli takımlarında da kendine yer bulmuştur.

Sacha Boey

Galatasaray formasıyla ilk 11'de 19 maça çıkan Sacha Boey, performansıyla dikkat çekiyor. Genç futbolcu, bu süreçte 4 sarı kart görmüş, kırmızı kartla cezalandırılmamıştır. Sacha Boey, bu sezon 0 asist ve 1 gol katkısı sağlayarak takımına önemli bir destek sunmuştur. Performansındaki istikrar ve katkılarıyla dikkat çeken Boey, gelecek maçlarda da takımının önemli bir parçası olmaya devam etmeyi hedefliyor.

Sacha Boey, yetenekleri ve azimli performansıyla dikkat çeken bir oyuncu Bayern Münih ile transfer görüşmelerine devam ediyor. Galatasaray’ın Sacha Boey için beklentisinin en az 25 milyon Euro olduğu belirtiliyor.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal