Saç ve Bıyık Ekimi Nasıl Yapılır?

Erkeklerin saç ve bıyık bölgesine yapılan ekimlerin nasıl yapıldığı ve ekim sonrası nasıl iyileştiği hakkında merak edilen soruları cevapladık.

29.10.2019-16:49 - (Son Güncelleme: 29.10.2019-16:46)

Erkeklerin saç ve bıyık bölgesine yapılan ekim işleminin aşamalarını ve hangi methodla yapılabildiğini ve ekim sonrası ne kadar sürede iyileşeceğini yazdık.

SAÇ VE BIYIK EKİMİ NASIL YAPILIR?

FGS methodunda kökler 0.7 mm lik uçlarla ameliyatsız bir biçimde tek tek alınıp kökler hiç bekletmeksizin aynı zamanda yine 0.7 mm lik cilitler ile ekilir bu şekilde ne alım ne ekim yerinde iz kalmadığı gibi kökler saatlerce beklemediği için oksijensizliğe bağlı kök ölümleri de olmamaktadır. FGS methodu ile ense alanında alınan saç kökleri bıyık, sakal ve favori alanında ekilir. Bıyık, sakal, favori ekimlerinde kıl kökü alınan alan ve ekim yapılan yer 2 gün sonra yıkanır. Yıkamanın ardandan ekilen sakallar görünür duruma gelir ve 23 günlük sakal görüntüsü meydana gelir. 67 günün ardından pembemsi bir görünüm ortadan kalkar. Kollardan, bacaklardan, göğüsten veya enseden alınan greftlerin (saç köklerinin) yerinde hiç iz olmaz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal