Epsom Tuzunun Faydalarından Haberdar Mısınız?

Daha önce epsom tuzunun faydalarını duymuş muydunuz? Epsom tuzu vücuda birçok fayda sağlıyor. Epsom tuzunun faydalarını sizin için haberimizde derledik.

29.10.2019-16:22 - (Son Güncelleme: 29.10.2019-16:23)

İngiliz tuzu ya da epsom tuzunun hem cilde hem de vücuda yarar sağlıyor. Haberimizde epsom tuzunun faydaları hakkında bilgi bulabilirsiniz. 

EPSOM TUZUNUN FAYDALARI  

Epsom tuzu kabızlık ve uykusuzluk için tüketilmektedir. Suya biraz epsom tuzu ekleyerek içebilirsiniz. Ancak epsom tuzu hamileler, tansiyon hastaları ve çocuklar için önerilmemektedir. Eğer kullanmak istiyorsanız doktorunuza danışmalısınız. 

Epsom tuzunu küvet suyuna ekleyerek kendinize zaman ayırın. Epsom tuzu vücudunuzu rahatlatarak masaj yapılmış gibi bir etkiye sebep olacaktır. 

Epsom tuzunu peeling için de kullanabilirsiniz. Ölü deriyi iyice arındırarak cilde pürüzsüz bir görünüm kazandıracaktır. 

Ayaklarınızdaki ölü derilerden epsom tuzu yardımıyla kurtulabilirsiniz. Epsom tuzu ölü derileri temizlerken aynı zamanda ayağınıza bakım da yapacaktır. Epsom tuzu kullanmadan önce mutlaka danışılması gerekir. 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal