13.09.2021-14:14 (Son Güncelleme:19.08.2022-17:46)


1

3 yıl önce kuaför eğitimi almak için İtalya'ya giden İbrahim Gül, oraya yerleşti ve mesleğini yapmaya başladı. Kuaför malzemelerini eksikliklerini tamamlamak ve saç ekimi yaptırmak için Türkiye'ye geldi.



2

İstanbul Bağcılar da sabah saatlerinde özel bir hastanede saç ekimi yapmak için giden İbrahim Gül, operasyon esnasında hiç beklenilmeyen bir olay yaşandı. Operasyondan önce göğsünde ağrı hissettiği iddia edilen İbrahim Gül'e müdahale edildi. Müdahale esnasında anjiyo yapıldığını ve anjiyoda bir damarının tıkalı olduğu için stent takıldığı söylendi ve eşine haber verildi.



3

İtalya da olan eşi, endişeyle İstanbul'da eşinin öğretmeni olan Dilek Özbek'i aradı ve hastaneye gitmesini istedi. Hastaneye gittiğinde öğrencisi İbrahim Gül'ün morgda olduğunu öğrenen öğretmen neye uğradığını şaşırdı.



4

Bu iddianın ardından inceleme başlatan polis, operasyonu gerçekleştiren doktoru tutuklayarak adliyeye sevk etti.



5

İbrahim Gül'ün öğretmeni Dilek Özbek, "Cuma günü İbrahim ziyaretime geldi. Ameliyat olacağını söyledi. "6 saat sürecek" dedi. Daha sonra dün Cumartesi günü saat 17.00 gibi İtalya'dan eşi aradı 'Kalp krizi geçirmiş gider bir bakar mısınız' dedi. Apar topar hastaneye gittim. Morgda gördüğüm manzarayı unutamıyorum. Kefeni kanlar içindeydi. Ailesi ve yakınları İtalya'dan, Urfa'dan geldiğinde bu şeklide görmesin temizleyin dedim. Kendisi benim oğlum gibi değer verdiğim bir öğrencimdi. Başka İbrahim'ler ölmesin. Kimseye saç ekimi yapılmasın. Keşke yanında olsaydım ameliyat olduğunda. Bu şekilde tahmin edemedik, çünkü basit bir saç ekimi ameliyatıydı" ifadelerini kullandı.



6

Hastane yönetiminin yaptığı açıklamada, İbrahim Gül'ün saç ekimi için geldiğini ve ekim sırasında göğsünde ağrı hissedince kendisine hemen müdahale edildiğini söyledi. Müdahale esnasında anjiyo yapıldığını ve anjiyoda bir damarının tıkalı olduğu için stent takıldığı söylendi. Tüm yapılan müdahalelere rağmen hastanın kurtarılamadığı yönünde açıklama yapıldı.



7

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bağcılar'da yaşanan enteresan ölümle ilgili açıklama yaptı. "Emniyetten yapılan açıklamada, "11 Eylül 2021 tarihi saat 18.10 sıralarında Bağcılar ilçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan bir hastanede İbrahim G. isimli şahsın saç ekimi esnasında kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye intikal ettirildiği ancak kurtarılamayarak hayatını kaybettiği anlaşılmış, saç ekiminde görevli doktor M.A. görevlilerimizce yakalanmıştır.



8

Konu ile ilgili yakalanan M.A. isimli şüpheli şahıs tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir" denildi. Emniyetteki işlemlerin ardından doktor tutuklanarak adliyeye sevk edildi.



9

Genç adamın cesedi ise memleketi Şanlıurfa'da toprağa verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR