08.02.2022-12:56 (Son Güncelleme:08.02.2022-13:43)


1

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından değişimler yapmaya başlayan Başkan Burak Elmas'dan kritik hamleler gelmeye devam ediyor.



2

Burak Elmas'ın teknik adam olarak takımın başına Domenec Torrent'i getirmesinin ardından takımın altyapı görevine de sürpriz isimleri getireceği aktarıldı.



3

Bu anlamda gündeme gelen isimler ise Galatasaray'ın eski futbolcuları Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu oldu. Yıldız isimlerden gelen haber büyük yankı uyandırdı.



4

Galatasaray'ın eski unutulmaz efsane futbolcuları Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nun Galatasaray'a tekrardan dönmesi gündemde yer alıyor. Yaşanılan bu gelişme gündeme bomba gibi düşmüş durumda.



5

17 yıl sarı kırmızılı formayı terleten ve 2017/18 sezonu bitiminde Göztepe formasıyla veda eden Sabri Sarıoğlu'nun Galatasaray altyapısında görev alacağı aktarıldı.



6

Ayrıca Fatih Terim'in ekibinde yer alan Hakan Balta'nın da u19 takımına teknik direktörlük yapması gündemde yer alıyor.



7

Sarı kırmızılı camiada büyük yankı uyandıran iki isimle ilgili resmi açıklamaların ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.



8

Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta, Galatasaray'ın önemli başarılarında büyük rol oynayan iki isim olarak dikkat çekiyor. İki futbolcu da Galatasaray'ın pek çok şampiyonluğunda kilit isimlerden oldular. Bu anlamda iki futbol adamıyla ilgili yeni gelişmeler Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı. Sarı kırmızılı camiada yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR