08.02.2022-11:13 (Son Güncelleme:08.02.2022-11:25)


1

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen Uruguaylı yıldız Diego Rossi ile yolların ayrılacağı öğrenildi.



2

Fenerbahçe'de bu sezon hayal kırıklığı yaşatan futbolculardan birisi de yaz transfer döneminde kadroya katılan Diego Rossi oldu.



3

Uruguaylı futbolcu MLS ekibi Los Angeles'tan çok büyük umutlarla transfer edilmişti fakat beklentileri bir türlü karşılayamadı. Bu anlamda yıldız futbolcu tepkileri üzerine çekti ve takımdan ayrılması gündemde yer alıyor.



4

Genç futbolcu Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi kadrosundan çıkarıldı. Son zamanlarda Fenerbahçe ile arasının iyi olmadığı belirtilen futbolcunun bu gelişme üzerine gemileri yaktığı ve ayrılık kararı verdiği aktarıldı.



5

Şuan kadrosunda 13 yabancı futbolcusu olan Fenerbahçe, kurallar gereği bir yabancı alma hakkına sahip bulunuyor. İkinci bir futbolcunun daha transfer edilebilmesi için bir yabancının daha takımdan gönderilmesi gündemde.



6

Bu anlamda Diego Rossi'nin Brezilya takımlarından Flamengo'ya önerildiği aktarılmakta. Futbolcu ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.



7

Diego Rossi, Uruguay'ın Penarol takımında başladığı kariyerine MLS ekiplerinden Los Angeles'da devam etti. Futbolcu burada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekerken Fenerbahçe'nin transfer radarına girdi.



8

Diego Rossi yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer oldu. Ana mevkisi sol kanat olan futbolcu, santrafor ve sağ kanat pozisyonlarında görev alabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR