08.02.2022-09:41 (Son Güncelleme:17.07.2022-17:18)


1

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yerli transferi için harekete geçen siyah beyazlılarda Yeni Malatyasporlu yıldız gündeme geldi.



2

Beşiktaş yönetiminin yerli oyuncu transferinde Yeni Malatyaspor'un genç yıldızı Mustafa Eskihellaç'ı gündeme aldığı öğrenildi.



3

Beşiktaş yönetimi, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un 24 yaşındaki sağ kanat futbolcusu Mustafa Eskihellaç'ı takıma katmak için yoğun görüşme trafiğinde bulunuyor.



4

Konyaspor'un da kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği futbolcu için temaslarına devam eden idareciler, bütçe oluşması halinde sezon sonu için Beşiktaş'a getirmek istiyor.



5

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Mustafa Eskihellaç'ın da bu transfere oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



7

Kariyerine Düzyurtspor'da başlayan Mustafa Eskihellaç ardından Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Yeni Malatyaspor sonrası Elazığspor'a kiralık olarak gitti. Elazığspor'dan kiralık dönen futbolcu ardından Boluspor'a kiralık olarak yollandı. Sonrasında Boluspor'dan geri dönen futbolcu şimdilerde Yeni Malatyaspor'un formasını terletiyor.



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR