08.02.2022-09:08 (Son Güncelleme:08.02.2022-09:23)


1

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent ile Alpaslan Öztürk arasında Alanyaspor maçı öncesi yaşananlar gündeme oturdu.



2

Sarı kırmızılıların Alanyaspor karşılaşması kadrosunda yedek kulübesinde iki kaleci (İsmail Çipe ve Berk Balaban) oturması dikkat çekmişti. Antalya kampında yer alan Alpaslan Öztürk ise tribündeydi. İ



3

İki hafta önceki Kasımpaşa mücadelesinde omuzundan sakatlanan Alpaslan'ın ciddiyetsiz tavırları yüzünden yeni hocası Torrent'i kızdırdığı öğrenildi.



4

İspanyol hoca, Alanyaspor karşılaşmasına yönelik taktik toplantısında futbolcularına rakipleriyle ilgili en ince ayrıntıyı anlatırken, Alpaslan'ın dinlemediği ve güldüğünü gördü.



5

Takım içinde disiplini sağlamak isteyen İspanyol teknik adam, bunun üzerine 28 yaşındaki savunma futbolcusunu odasından çıkardı ve Alpaslan Öztürk'ü Alanyaspor karşılaşmasında kadroya almadı.



6

Yaşanan bu gelişmeler gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbolunun gündemine oturdu. Galatasaray'da olan gelişmeler başta Galatasaray taraftarları olmak üzere diğer taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.



7

Galatasaray'da Teknik adam ve futbolcu arasında yaşananlar sosyal medyada da çok konuşuluyor.



8

Domenec Torrent aldığı kötü sonuçların ardından takımda yoğun tepki çeken bir başka isim olarak göze çarpıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR