Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu Hastaneye Yatırıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının etkiler hala devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre virüse yakalanan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, hastaneye kaldırıldı.

09.01.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 09.01.2022-18:29) Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu Hastaneye Yatırıldı

2019 yılının sonlarına doğru ortaya çıkan ve hızla tüm geneline yayılarak birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgını, etkilerini sürdürmeye devam ediyor. Dünyanın her yerinde tedbirler devam ederken, ülkemizde de koronavirüs salgınını önlemek için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ancak omicron varyantının ortaya çıkması ile son dönemlerde vaka sayılarında ciddi bir artş yaşanamaya başladı. Birçok ünlü ismin koronavirüse yakalandığı haberleri artmaya başladı. Son olarak koronavirüse yakalandığı ifade edilen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 

SAADET PARTİSİ’NDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ 

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun koronavirüs tedavisi için hastaneye kaldırılmasının ardından açıklamalarda bulunan Parti, "Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun bugün kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesine, doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirilmiştir. Tedavisine bir süre burada devam edilecek olan Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir." bilgisi paylaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal