Ryan Giggs: 'Cristiano Ronaldo Benim Gibi 40 Yaşına Kadar Oynayabilir'

Galler Teknik Patronu Ryan Giggs, Manchester United'dan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

11.09.2020-13:03 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-13:01) Ryan Giggs: 'Cristiano Ronaldo Benim Gibi 40 Yaşına Kadar Oynayabilir'

Manchester United'ın efsanesi Ryan Giggs, PA'ya açıklamalarda bulundu.

Ronaldo'nun doğru takımda 40 yaşına kadar sahaya çıkabileceğini söyleyen Giggs,''Doğru kulüpte olması gerekecek. Çok iyi bir kulüpteydim ve 40 yaşına kadar oynadım. Onun da 40'ına kadar oynayacağını görebiliyorum.'' ifadelerini kullandı.

'YAPTIĞI HER ŞEY OLAĞANÜSTÜ'

46 yaşındaki United efsanesi, ''Ronaldo ile kariyerinin başında birlikteydik. Bu kadar gol atacağını öngöremezdiniz. Daima spor salonundaydı ve daha fazla ne kadar iyi olabileceğini düşünüyordu. Manchester United'da bir sezonda 40 gol attı ve o günden sonra yaptığı her şey olağanüstü. Birkaç yıl önce futbol oynama yaşı 30-32 civarıydı fakat artık 40 yaşında futbolcular görebiliyorsunuz.'' şeklinde konuştu.

KARİYERİ BOYUNCA AYNI TAKIMDA OYNADI

1987 senesinde altyapısına katıldığı Manchester United'da uzun seneler top koşturan Ryan Giggs kariyeri boyunca başka bir takımda görev yapmadı.

40 YAŞINDA KARİYERİNİ SONLANDIRDI

2014 senesinde 40 yaşındayken kariyerini sonlandıran Giggs, kariyeri boyunca bine yakın karşılaşmada süre aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal