07.09.2021-14:34 (Son Güncelleme:07.09.2021-14:34)


1

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer gündemi yoğun geçiyor. Sarı kırmızılılarda bir isimle daha yollar ayrılıyor. Galatasaray'da gözden çıkarılan Ryan Babel'in, eski takımı Kasımpaşa'ya transfer olacağı öğrenildi.



2

Sarı kırmızılılarda Fatih Terim'in talimatıyla yeni sezonda kadroda köklü planlamalara gidildi. Bu doğrultuda bazı oyuncuların gözden çıkarıldığı aktarılmıştı. Galatasaray'da gözden çıkarılan futbolculardan birisinin de Ryan Babel olduğu öğrenildi. Gözden çıkarılan futbolcu Ryan Babel'in, kendisine yeni bir takım bulmasını istendiği de aktarılmıştı. Ryan Babel ile eski takımı Kasımpaşa'nın çok ciddi ilgilendiği ve futbolcunun Kasımpaşa'ya kısa süre içerisinde transfer olacağı öğrenildi.



3

Kasımpaşa'nın, eski futbolcusu için Galatasaray'la ve futbolcuyla temasa geçtiği ve futbolcuyu mutlaka kadrosuna katmak istediği aktarılıyor. Ryan Babel'in de yeni sezonda daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istemesinde dolayı Kasımpaşa'ya transfer olmaya sıcak baktığı kaydediliyor.



4

Kasımpaşa'nın bu transferde Hollandalı futbolcunun 2.5 milyon euro olan maaşının 1.5 milyon euro olan kısmını ödeyeceği öğrenildi. Kalan kısmı ise Galatasaray'ın ödenmesi istenirken, Galatasaray'ın ise daha az ödeme için son ana kadar beklediği aktarıldı.



5

Galatasaray'da yıldız oyuncu Ryan Babel, şu anda Kasımpaşa'ya giderse tasarruf miktarı 4 milyon euroya kadar çıkacak ve sarı kırmızılılar, 39 milyon Tl tasarruf edecek.



6

Hollandalı futbolcu geçen sezon 37 maçta 8 gol attı ve 5 kez de asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR