07.09.2021-14:13 (Son Güncelleme:07.09.2021-14:13)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yaklaşık birkaç hafta önce 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Burak Kapacak için ligin yeni ekiplerinden Altay talip olurken yapılan kiralama teklifini sarı lacivertliler reddetti.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yaklaşık birkaç hafta önce 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Burak Kapacak, lisansı yeni çıkarılmışken kiralık olarak Altay genç yıldız için talip oldu.



3

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde 1.3 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Burak Kapacak için beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.



4

Burak Kapacak'ı yurt dışına transfer olmak için gittiği havaalanında ikna ederek kadrosuna katan Fenerbahçe, genç yıldızı Avrupa kulüplerinin elinden kapmıştı.



5

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala beklenmedik bir gelişme yaşandı. Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Altay, Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin önerisi üzerine kiralık olarak kadrosuna katabilmek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.



6

Burak Kapacak'ı düzenli olarak oynatma garantisi veren Altay'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak Burak Kapacak'ı transfer edebilmek için yapmış olduğu teklif ise reddedildi.



7

Yeni transfer Burak Kapacak'ın bu sezon planları içerisinde yer aldığını söyleyen Teknik Direktör Vitor Pereira, genç oyuncusunun takımdan ayrılmasına izin vermedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR