07.09.2021-13:59 (Son Güncelleme:07.09.2021-13:59)


1

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörünün, yeni sezonda Fenerbahçe ile anlaşmadan önce SS Lazio ve Wolverhampton Wanderers ile görüştüğü öğrenildi.



2

İtalya basınının yer verdiği haberlere göre İtalya Serie A takımlarından Lazio, ünlü teknik adam Maurizzo Sarri ile anlaşmadan evvel Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile birkaç defa görüşme yaptı



3

Aktarılan bilgilere göre takımın başındaki Simone Inzaghi'ni, Inter'e gitmesinden hemen ardından Lazio Başkanı Claudio Lotito, Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı takımın başında görmek istedi.



4

SS Lazio kulübü, Maurizio Sarri'nin tekrar takım çalıştırma isteğinden dolayı İtalyan hoca Maurizio Sarri ile görüşüp Pereira'dan vazgeçti.



5

Fenerbahçe'nin yeni sezondaki teknik adamı Portekizli teknik adam Vitor Pereira, Fenerbahçe'den önce bir görüşmeyi de İngiltere Premier Lig takımlarından Wolverhampton Wanderers ile yaptı.



6

Nuno Espirito Santo'nun takımdan ayrılmasından sonra Portekizli antrenörlerle çalışma isteğine devam etmek isteyen Wolves, Vitor Pereira ile masaya oturduğu aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR