Rüyada Zerdali Görmek

Rüyada zerdali görmek rüya sahibinin hayatında gerçekleşecek olan önemli gelişmelere işaret eder. Rüyasında zerdali gören kişi maddi ve manevi anlamda hiçbir sorun ile karşılaşmaz. Aile hayatında ve çevresinde sevilen ve sayılan birisi olur.

22.06.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:56) Rüyada Zerdali Görmek

Rüyada zerdali görmek rüyanın görüldüğü mevsime bağlı olarak farklı yorumlanır. Mevsiminde görülen bir zerdali olgun ise altın, yeşil ise gümüş paraya delalet eder. Olgun bir zerdali gören kişi yakın zamanda altın bir hediye alabilir.

Mevsimi dışında görülen zerdali ise hastalığa işarettir. Mevsimi dışında Zerdali gören kişi boşanmış ise ailesinin nafakasını ödemeyen cimri bir kimse olabilir. Bu kişi cimri olduğu için hayatında kimseye yardımı dokunmamıştır.

Rüyada Zerdali Yediğini Görmek

Rüyada Zerdali yediğini görmek keder ve düşmanlık ile yorumlanır. Rüya sahibi düşmanları ile olan anlaşmazlıklarının çözer.

Rüyada zerdali yemek zerdali eğer tatlı bir lezzete sahip ise kişinin mal edineceği anlamına gelir. Yenilen zerdali ekşi ise keder ve düşmanlık anlamlarını taşımaktadır. Rüyasında tatlı bir Zahide ay yediğini gören kimse yakın zamanda bir evlilik yaşayabilir.

Rüyada Zerdali Ağacı Görmek

Rüyada zerdali ağacı görmek kişinin şansının açılması olarak tabir edilir. Rüya sahibi yakın zamanda kısmetli bir kişi ile tanışıp o kişiyle evlilik kurabilir.

Rüyada Zerdali Topladığını Görmek

Rüyada Zerdali topladığını görmek uzman rüya yorumcuları tarafından kişinin maddi ve manevi anlamda hiç bir sorunla karşılaşmayacağı anlamına geldiği yönünde yorumlanır. Bir başka rivayete göre rüya sahibi zorlu bir hastalığa yakalanabilir.

Rüyada Kuru Zerdali Görmek

Rüyada kuru zerdali görmek rüya sahibinin çok kısa bir süre içerisinde bütün sorun dedim lan kurtulacağına işaret eder. Rüya sahibi aile bireyleri ile sorunlar yaşıyorsa bu sorunlara çözüm bulunacaktır.

Rüyada Yeşil Zerdali Görmek

Rüyada yeşil Zerdali görmek uzmanlar tarafından olumlu yorumlanır. Rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacak olmasına işaret eder. Rüya sahibinin tüm hayallerine kavuşmasına fazla zaman kalmamıştır. Bazı yorumcular tarafından sadaka almak olarak da yorumlanır.

Rüyada Zerdali Çekirdeği Görmek

Rüyada Zerdali çekirdeği görmek tartışmalara çözüm bulunmasına yorulur. Rüya sahibinin çevresindeki sorun yaşadığı kişilerle olan münakaşaları sonra ener. İyi başka rivayete göre de rüyada zerdali çekirdeği görmek kişinin çalışma yaşamında başarı elde edeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Ağaçta Zerdali Görmek

Rüyada ağaçta zerdali görmek kişinin ulaşılması zor hedefleri olduğu anlamına gelir. Rüya sahibi Bu hedeflere ulaşmak için yoğun çaba göstermektedir. Çabaları sonucunda da karşısına çıkan tüm engelleri aşacaktır.

Rüyada Birine Zerdali Verdiğini Görmek

Rüyada birine zerdali verdiğini görmek dostlarla birlikte geçirilecek olan güzel vakitleri yorulur. Kişi dostlarıyla bazı sıkıntılarını paylaşıp bu sıkıntılarına dostları sayesinde çözüm bulabilir.

Rüyada Sarı Zerdali Yemek

Rüyada sarı Zerdali yemek rüya sahibinin zor atlatacağı bir hastalığa yakalanacağına ve bütün kazancını bu hastalığı atlatmak için harcayacağına işaret eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal