Rüyada Zehirlenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyalar bilinçaltınız ve psikolojik durumunuzla birleştiğinde size bazı haberler verir. Rüyada zehirlenmek de onlardan biri. Peki, bu rüyanın yorumu nedir, hayırlı mıdır, psikolojik olarak ne ifade eder? Cevapları sizler için derledik.

22.06.2020-15:50 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-16:47) Rüyada Zehirlenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda zehirlendiğinizi görmek size olumlu bir rüya gibi görünmez ancak bazı detaylar dahil olduğunda rüyalar iyi anlamlar da taşıyabilir. İşte anlamı ve detayları…

ANLAMI

Rüya sahibi hesap kitap yapmadan, sonunu düşünmeden bazı kararlar verir ve bunun sonucunda maddi kayıp yaşar. Kendi hayatına zor duruma sokacak, kendi düşüncesizliği yüzünden huzuru bozulacaktır. Stresli günler onu beklemektedir. Bazı âlimlere göre rüyada zehirlendiğini görmek kişinin inatçı olduğu durumuna dikkat çeker. 

Rüya sahibi haram mal yiyebilir. Rüyada zehirlendiğini gören kişi bazı kimseler tarafından ihanete ve iftiraya uğrayabilir. Çevresindeki kişiler ona kötü olaylar yaşatmak için tuzağa çekmeye çalışabilir. Bu nedenle rüyasında zehirlendiğini gören kişi çevresindeki insanlara karşı dikkatli hareket etmelidir.

Rüyada gazdan zehirlenmek rüya sahibinin hesaplama yapmadan girişeceği işler sonucunda zor durumda kalacağına işaret eder. Rüya sahibi hayatında her şey yanlış giderken hatalı kararlar verecek ve yolunda giden şeyleri de alt üst edecektir.

Rüyada zehirlenip kusmak rüya sahibinin harama el uzatmadığına işaret eder. Hakkı olmayan hiçbir şeyi kabul etmez. Rüya sahibi kendisine sunulan bir haram malı bilinçli bir şekilde geri çevirir.

ZEHİR İÇMEK

Rüyada zehir içmek rüya sahibinin Allah yolundan ayrılıp günah işleyeceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi para kazanma hırsıyla günah sayılan birçok kötü davranışta bulunur. Rüyada zehir içmek yakın zamanda bir hastalıkla karşılaşacağınıza da işaret edebilir.

Rüyanızda zehir içtiğiniz ve vücudunuzda şişlik meydana geldiğini görüyorsanız o şişliğin oranında mal elde edeceğinize işaret eder. Eğer vücutta şişlik oluşmaz ise bazı kötü olaylar yaşayacaksınız ve hüzünlü günler geçireceksiniz demektir.

Rüyada zehir yediğini görmek ömrünüzün oldukça uzun olacağına delalet eder. Bazı durumlarda ise elinize yüklü bir miktarda para geçeceği anlamına gelir. Rüyada bilerek zehir içmek hayatınızda bazı üzücü olaylar yaşanacağına delalet eder. Sevdiğiniz birisi tarafından ihanete uğrayabilirsiniz.


ZEHİRLENEREK ÖLMEK

Rüyada zehirlenerek ölmek rüya sahibinin iyi birisi olduğuna işaret eder. Rüya sahibi ihtiyaç duyan kişilere yardımda bulunmaktadır. Bu da rüya sahibinin çevresinde sevilen birisi olmasına neden olur.

Bazı rüya yorumcuları rüyada zehirlenerek ölmenin kişinin ömrünün uzun olacağına işaret ettiğini söylerler. Aynı zamandan başka bir kimseden yardım isteneceği anlamına da gelebilir. Kişi rüyasında zehirlenmekten kurtulmuş ise hayatı mutluluk ve huzur içinde geçer.

ZEHİR HAZIRLAMAK VE VERMEK

Rüyada zehir yaptığını veya zehir alıp sattığını görmek hataya düşüp haram yoldan para kazanacağınıza işaret eder.

Rüyada birine zehir verdiğini görmek rüya yorumcuları tarafında o kişiye bir yardımda bulunacağınız yönünde yorumlanır. Rüyada birinin size zehir verdiğini görmek zor bir durumunuzda o kişinin size yardım elini uzatacağı anlamına gelir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal