Rüyada Şahin Görmek Ne Anlama Geliyor?

Rüyamız geniş ufuklara açılan kapılardır. Rüyaların anlamları en sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Rüyada şahin görmek ne anlama geliyor?

13.02.2021-14:12 - (Son Güncelleme: 13.02.2021-14:12) Rüyada Şahin Görmek Ne Anlama Geliyor?

En çok aratılan rüyalar arasında rüyada şahin görmek yer alıyor. Rüyada şahin görmek ne anlama geliyor? Rüyada şahin görmek ne demektir? 

RÜYADA ŞAHİN GÖRMEK NE DEMEKTİR? 

Rüyada şahin görmek rüya sahibinin izzet ve şerefinin artacağına, insanlar tarafından saygı duyulan birisi olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada şahin görmek bir başka deyişle, makam ve mevki artması şeklinde de yorumlanır. Rüyada şahinin elinden uçtuğunu görmek makam ve mevkinin elden gideceği şeklinde yorumlanır.

Kirmani Hz. Lerine göre rüyada şahin görmek, evli olan birinin çocuk sahip olacağı anlamına da gelmektedir. Aynı zamanda rüyada şahin görmek rütbeli devlet görevlileri ile irtibat kurulacağı ve onların yardımıyla işinde başarılı olunacağına yorumlanır.

Rüyada şahin satın almak da, iş kurmaya veya iş sahibi olmaya işaret etmektedir. Hamile olan bir kadının eteğinin altına şahin girdiğini görmesi erkek çocuğunun olacağına işaret eder. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal