Rüyada Kedi Sevdiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi sevdiğini görmek ne anlama gelir? Olumlu mu yoksa olumsuz bir anlam mı taşıyor? Rüyada kedi sevdiğini görmek neleri simgeliyor? Rüyada kedi sevdiğini gören kişilerin merak ettiği ve rüyada görülen kedi ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Detaylar haberimizde...

13.06.2020-17:46 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-17:45) Rüyada Kedi Sevdiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüya tabiri âlimleri rüyada kedi sevdiğini görmek, sevilen kedinin türüne, rengine, cinsiyetine ve rüyanın görülme şekline bağlı olarak farklı anlamlar taşıyacağını bu detaylarla tabirin değişiklik göstereceğini söylüyor.

 Rüyada Kedi Sevdiğini Görmek Ne Simgeler?

Rüyada kedi görmek ve görülen kediyi sevmek arasında anlamlarda büyük değişiklikler yaşanıyor. Bazı rüya tabiri âlimleri rüyada görülen kedinin olumlu olaylara delalet ettiğini fakat rüyada kedi sevmenin yaşanabilecek olumsuz olaylara da delalet ettiğini söylüyor. Rüyasında kedi sevdiğini gören rüya sahipleri için rüya tabiri alimleri:

  • Rüyada kedi sevdiğini gören rüya sahiplerinin bir kimseye vefasızlık edeceğine
  • Rüyada bir başkasının kedi sevdiğini gören rüya sahipleri ise kediyi seven kişi veya kişiler tarafından haksızlığa uğrayacağına, kendisine karşı yapılacak olan bir nankörlükle karışılabileceğine
  • Rüyasında bir sokak kedisini sevdiğini gören kimselerin çevresinde anlamsız ve mantık dışı laflar eden kimselerin varlığına
  • Kimi zamanlarda ise rüyada kedi sevdiğini gören kimselerin etrafında konuşulanlardan rahatsız olacağına, yapılacak olan şakalardan alınabileceğine işaret edebileceğini söylüyorlar.

Rüyada Kedi Sevdiğini Görmek İyi Mi?

Bazı rüya tabiri alimlerinin rüyada kedi sevdiğini gören kimselerin rüyalarının olumsuz yorumlamasının yanı sıra birçok rüya tabiri alimleri ise rüyada sevilen kedi gömeninin iyi ve güzel olaylar yaşanacağına işaret ettiğini söylüyor. Rüyasında kedi sevdiğini gören kimselerin olumlu rüya tabirleri arasında:

  • Rüyasında kedi sevdiğini gören kimseler eğer bir kadınsa ve çocuk sahibi ise çocuğu için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, çocuğu için fazlasıyla didinen bir anne olduğuna
  • Rüyasında kedi sevdiğini gören kişilerin çevresinde sevdiği, neşeli ve esprili insanların varlığına delalet ettiği söyleniyor.

Rüya alimleri rüyada görülen kedinin aynı zamanda çok farklı şekillerde yorumlanacağını belirtiyor. Bu durumda rüyada görülen kedinin cinsine ve rüyanın nasıl görüldüğüne göre değerlendirmenin daha doğru olacağı söyleniyor.

Rüyada Erkek Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüya tabiri alimleri tarafından rüyasında erkek kedi gören rüya sahiplerinin; maddi konularda hesap yapacağı anlamına geldiğini, rüyayı gören kişi evli bir erkek ise eşi için fedakarlık yapacağı anlamına geldiğini söylüyor.

Rüyada Dişi Kedi Görmek Ne Anlam Gelir?

Rüya tabiri alimleri tarafından, dişi kedi gören rüya sahiplerinin etrafında çoğu zaman dikkat edilmesi gereken bir kadının varlığına işaret ettiği söylenir.

Rüyada Sarı Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarı kedi gören rüya sahiplerinin genellikle özgür ruhlu kimseler olduğu söylenir. Rüya sahiplerinin hayatlarında en çok önem verdiği şeylerden birinin özgürlük olduğu anlamına gelir.

Rüyada Kara Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah kedi görmek, rüyayı gören kimselerin yakın zamanda kıskanç ve düşmanlık besleyen biri ile arkadaşlık ettiği anlamına gelir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal