Rüyada Geyik Görmek Ne Anlama Gelir?

Bilinçaltına attığımız her şey bize geri rüya olarak dönüyor. Aslında bilinçaltına atılan hiçbir şey yok olmuyor. Rüya olarak karşımıza çıkıyor. Peki rüyada geyik görmek ne anlama geliyor?

03.02.2021-11:35 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-11:35) Rüyada Geyik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada geyik görmenin ne anlama geldiği araştırılan konular arasında yer alıyor. Geyik görmenin hayır mı şer mi olduğu da merak ediliyor. Peki rüyada geyik görmek ne anlama geliyor?

RÜYADA GEYİK GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Geyik görmek, güzel bir rüya olarak yorumlanır. Genç bir erkek görmüşse, kendisini mutlu edecek bir maceraya atılacağını; memur ise terfi alacağını, genç bir kız için arzularının gerçekleşeceğine yorumlanır. Rüyada geyik avlamak hayırlı bir olay olarak görülmez.

Rüyada kırda, ormanda vb. dolaşan geyik görmek yabancıların neden olacağı sorunlardır. Bir geyik yakaladığını gören kişi yabancı birinin sorununu halleder ve bu sayede kısmet alır.

Bir geyiği vurduğunu gören, uzakça yerden gelecek bir habere üzülür. Geyiği seven veya okşayan biri bir yabancıyla maceraya atılır. Kadınların rüyada gördükleri geyik, ister erkek ister kız olsun güzel evlada işaret eder. Bir kimse rüyada geyik yavrusunu avlasa veya kendisine hediye olarak verilse yahut satın alsa, o kimse bir rızka erişir. Yahut bekârsa evlenir veya bir çocuk olur ya da borçlusuna galip gelir. Geyik aldığını gören kimse, mirasa kavuşur ve çok hayra erişir. Eğer annesi bir çocuk bekliyorsa erkek bir çocuk doğurur.

Rüyada geyik eti görmek veya yemek, bol mala işarettir. Geyiği kendi evine soktuğunu gören kimse, oğlunu evlendirir. Geyiğin derisini yüzdüğünü gören kimse, terbiyeli bir kadına fenalık eder. Bir kimse geyiğin, üzerine sıçradığını görse, o kimsenin eşi her şeyde ona isyan eder. Rüyada bir geyiğe malik olduğunu gören kimse, helal bir mala malik olur veya hür ve iffetli bir kadınla evlenir. Aynı şeyler erkek için de geçerlidir. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal