Doya Doya Moda Ali Nail Kimdir?

TV 8 ekranlarında yayınlanan moda programı Doya Doya Moda'ya erkek yarışmacılar da katılmaya başlamıştı. Kadın yarışmacılarla birlikte yarışan erkek yarışmacıların kim olduğu merak edilen konulardan biri oldu. Bu isimlerden biri de Ali Nail Yurtseven. Ali Nail Yurtseven kimdir? İşte detaylar...

03.02.2021-10:57 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-10:57) Doya Doya Moda Ali Nail Kimdir?

Ekranların sevilen moda yarışması Doya Doya Moda, büyük bedenli moda seven kadın yarışmacıların mücadele ettiği ve tarzlarını göstermeye çalıştıkları bir programdır. Ancak yeni formatla birlikte kadın yarışmacıların yanı sıra erkek yarışmacılarda programa dahil oldu.

Bu yarışmacılardan bir olan Ali Nail Yurtseven de internette kullanıcıların araştırdığı isimlerin başında geliyor. Peki Doya Doya Moda Ali kimdir? Ali Nail Yurtseven kaç yaşında? Ali Nail Yurtseven'in Instagram hesabı ne?

ALİ NAİL YURTSEVEN KİM?

Doya Doya yarışmasına katılan Ali Nail Yurtseven, Türkiye'de bilinen ve tanınan bir işletmecidir. Birçok internet fenomeni ile arkadaş olan Ali Nail, 28 yaşındadır. Kendisini moda için tarz bulan yarışmacı, ilk haftasında kadın yarışmacı Birben Coşkun ile yarışmaktadır.

Konservatuar mezunu olan Ali Nail, erkeklerin kötü giyinmesinden dolayı kendisinin ön plana çıkacağını düşünüyor. Ali Nail Yurtseven Instagram'da '@alinailyurtsevenn' kullanıcı adıyla yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal