Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski sevgiliyi görmek, rüyayı görme şeklinize göre birçok yorum almaktadır. Peki, rüyada eski sevgiliyi görmek ne anlama gelir?

26.02.2020-09:30 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-13:55) Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Gören kişiyi heyecanlandıran ve meraklandıran bu rüya, çoğunlukla olumlu olduğu gibi bazı durumlarda kötü haberlerin işaretçisi olabilir. Bu ise rüyayı gören kişinin bir sevgilisinin olup olmadığına bağlı olarak değişir. Bu rüya, yeni bir birlikteliğin başlangıcı veya hali hazır durumda olan birlikteliğin sona ermesi anlamına gelebilir. Diğer yandan bazı rüya yorumcuları tarafından evlilik olarak tabir edilmiştir. Bu rüyayla ilgili olan rüyada eski sevgilinin annesini ya da ablasını görmek, eski sevgiliyi mutlu, ağlarken, hasta veya hastanede görmek ve buna benzer rüyaların tabirlerini derledik. İşte detaylar...

RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada eski sevgiliyi görmek ne olumlu ne de olumsuz olarak tabir edilir. Bunun ilk sebebi ise rüyayı gören kişinin durumudur. Yani rüyayı gören kişinin sevgilisinin olup olmamasına göre ya da evli olup olmadığına göre farklı şekilde yorumlanır. Bir sevgiliniz var ve rüyanızda eski sevgilinizi gördüyseniz bu sizin ayrılıkla karşılaşacağınız anlamına gelir. 

Diğer yandan bir sevgiliniz yok ve evli değilseniz o zaman bu yeni bir aşk, birliktelik anlamına gelir. Bununla birlikte evli olan bir kadının ya da evli bir erkeğin rüyasında eski sevgilisini görmesi evlilik hayatında yaşanacak olan sorunlara, anlaşmazlıklara ve sıkıntılara işaret eder. Eski sevgiliyi aradan o kadar zaman geçmesine rağmen görmenizin psikolojik olarak yorumu ise onu halen özlediğiniz anlamına gelmektedir.

RÜYADA ESKİ SEVGİLİNİN ANNESİNİ GÖRMEK

Rüyada eski sevgilinin annesini görmek, rüya sahibinin, iş hayatı içinde çok büyük ve maddi olarak çok fazla zarar getirecek sorunlar ile karşılaşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yaşanan sorunların günden güne çok daha büyüyeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine alamet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, aile hayatında çok zor dönemler geçireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulur.


RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ BAŞKASIYLA GÖRMEK

Rüyada eski sevgiliyi başkası ile görmek, yeni bir yere taşınmak ve düzeninizin değişmesine yorumlanır. Örneğin yeni bir yerde işe başlayabilirsiniz, arkadaş ortamınız tamamen değişebilir ya da çeşitli sebepler ile düzeninizi bozmak isteyebilirsiniz. Ancak bu değişim sizi hiçbir şekilde üzmeyecek. Tam aksine daha da mutlu olacaksınız. Bir süredir gitmek istediğiniz ve yaşamak istediğiniz bir yerde yaşama şansı da elde edebilirsiniz. Hayatınızda meydana gelecek olan yenilikler her ne kadar çok hızlı olsa da buna hazırlıklı olacaksınız. Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek, aynı zamanda evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak anlamına da gelir. Evlenerek pek çok sıkıntıyı da geride bırakmanız kolay olacak.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek, aynı zamanda eski sevgilinize dair umudunuz varsa bu umudun tamamen bitmesine, eski erkek arkadaşınızın aslında sizin için uygun biri olmadığına ve iyi ki ayrıldığınızı düşüneceksiniz. Rüyada eski sevgiliyi başka erkekle görmek, kendi hayatına devam etmek ve eski kız arkadaşınıza dair umudun bitmesine yorumlanır. Artık aşk hayatında aklınızdaki sorular yanıtını bulur, önünüze daha rahat bir şekilde bakabilirsiniz.

RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ MUTLU GÖRMEK

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek, aslında onun mutsuz olduğuna ve sizi çok özlediğine, hatta çok büyük bir pişmanlık duyduğuna yorumlanır. Ancak onun aksine siz aşk hayatında mutluluğu yakalayabilirsiniz. Hayatınıza giren insan size verdiği değer ve ilgi ile sizi çok mutlu eder. Eski aşkların hepsi unutulur. Ancak sizi bırakan eski sevgiliniz buna pişman olur ve dönmek istese de artık çok geç demektir. Rüyada eski sevgilinin çok mutlu olması, aynı zamanda ilişkiniz yoksa sizi mutlu eden ve yüzünüzü güldüren biri ile ilişkiye başlamak demektir. Aşk hayatınızda her şey bir anda gelişebilir. Hayatınıza giren kişi kısa zamanda kalbinizi çalabilir.


RÜYADA ESKİ SEVGİLİNİN AĞLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada sevgilinin ağladığını görmek, ferah ve sevince ve iyi akıbete delalet eder. Rüyada sevdiğinin, sevgilinin ağlaması bir saflık göstergesidir. Onun gözyaşları sizin yanaklarınızı yakıyorsa; bu durum sevineceğinize işarettir. Eğer üşütüyorsa üzüleceğinize işarettir. Eski sevgilinin ağlaması da bu şekilde tabir edilir.

Bir başka yoruma göre de rüyada sevgilinin ağlaması; Allah'ın izniyle sevinecek haberler alınacağına işarettir. Rüyada sevgiliden ayrılıp ağlamak, gören kişi sevgilisinden ayrıysa, o kişi sevgilisine kavuşur veya sevinçli olaylar yaşar ve kötü günleri unutur şeklinde yorumlanır.

RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ HASTA GÖRMEK

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek, onun zor bir dönem geçirdiğini ancak atlatacağını ve normal yaşamına devam edeceğini temsil eder. Böyle bir rüya görmüş olmanız aranızdaki güçlü duygusal bağı halen gücünü kaybetmediğini gösterir. Sizin başınız ağrısa bu onunda hissedeceğini bilin mesajı verir.

Rüyada eski sevgiliyi hastanede görmek senelerdir belli bir standart oturtulamayan parasal anlamdaki kısıtlı imkanların bitip, eski bir tanıdığın desteğiyle o eski sıkıntılı günlerin ardından, ekonomik olarak çok iyi bir düzeye erişileceğine tabir edilir. Rüyada eski sevgiliyi hastanede görmek, bu rüyanın aksine bu kimsenin şifa bulacağına ve sağlığına kavuşacağına, keyfinin yerine geleceği gelişmelerin meydana gelmesine tekabül eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal