Rüya Helin Demirbulut kimdir, kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Helin Demirbulut hakkında bilgiler

Cem Yılmaz ile bir birlikteliği olduğu öne sürülen Rüya Demirbulut'un kim olduğu özellikle ünlü sanatçının hayranları tarafından merak ediliyor. 27 yaşında olduğu öğrenilen Rüya Demirbulut'u bir dönem 'Tek Yürek' isimli dizide rol aldığı anlaşıldı. Peki, Rüya Helin Demirbulut kimdir, kaç yaşında?

16.04.2022-19:54 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-19:54) Rüya Helin Demirbulut kimdir, kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Helin Demirbulut hakkında bilgiler

Cem Yılmaz ile görüntü veren Rüya Demirbulut, bu görüntülerin hemen ardından magazin dünyasının en çok konuşulan ismi haline geldi. Ünlü şovmenle sevgili oldukları iddia edilen Rüya Demirbulut'un kim olduğu ve kaç yaşında olduğu araştırılmaya başlandı.

2019 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran 'Tek Yürek' isimli dizide oynayan genç oyuncu şimdilerde Netflix'te yayınlanmaya başlayan Cem Yılmaz’ın merakla beklenilen Erşan Kuneri projesinde oynadığı görüldü. Rüya Demirbulut ayrıca Cem Yılmaz’ın en yakın arkadaşı olan Ozan Güven ile birlikte 'Taxim' isimli oyunda da oynuyor.

Rüya Helin Demirbulut

Son günlerde magazin gündemine düşen bir haberde ünlü şovmen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın bir süredir hayatında olduğu söylenilen Rüya Demirbulut ile Erşan Kuneri'nin setinde bir yakınlaşma yaşadıkları ve bu yakınlaşmanında aşka dönüştüğü söyleniyor. Ortaya atılan bu iddialar sonrasında ,ise özellikle Cem Yılmaz hayranları Rüya Demirbulut'un hayatı ile ilgili bilgileri merak ediyor.

Rüya Helin Demirbulut

Rüya Helin Demirbulut kimdir, kaç yaşında?

1995 yılında İstanbul'da doğan Rüya Demirbulut, Mimar Sinan Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2015'de Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununa katılan Demirbulut, 2019 yılında TRT 1'in sevilen dizilerinden biri olan Tek Yürek'de rol aldı.

Rüya Helin Demirbulut

Bir çok reklam filminde de boy gösteren Rüya Demirbulut'un yüzme sporu ile ilgilendiği öğrenilirken 1.68 boya sahip güzel oyuncu en son Cem Yılmaz’ın Netflix için hazırladığı yeni filmi Erşan Kuneri’de görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal