Emel Özkızıltaş'ın pozları Instagram salladı

Ekranların en renkli yarışma programlarından biri olan Çarkıfelek, ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in sunumu ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yarışmanı hostesi Emel Özkızıltaş ise yarışmanın yayınlanmadığı zamanlarda bol bol spor yaparak form tuttu. Son halini Instagram hesabından paylaşan Emel Özkızıltaş'ın pozları Instagram salladı..

16.04.2022-19:28 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-19:28) Emel Özkızıltaş'ın pozları Instagram salladı

Ünlü şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil, yıllardır kendisiyle özdeşleşen Çarkıfelek isimli yarışma ile yeniden ekranlara dönüyor. Yarışmanın hem en çok sevilen hem de herkes tarafında tanınan yüzü olan Emel Özkızıltaş'da programın yayınlanmadığı dönemlerde kendisini spora verdi ve çok iyi form tuttu. Düzgün fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emel Özkızıltaş, son halini Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Emel Özkızıltaş

Uzunca bir süre Çarkıfelek yarışmasında hosteslik yapan Emel Özkızıltaş'ın en büyük çıkışı da yine yarışmada yakaladı. Yarışmada panoda yer alan harfleri çeviren güzel düzgün fiziği ile de izleyicilerin beğenisini kazandı.

Daha önceden yayınlanan 'İşte Benim Stilim' isimli yarışmada "Öldüresi var beni" çıkışı ile tanınan Emel Özkızıltaş, Çarkıfelek yarışmasındaki cilveli hareketleri ve enerjisi ile hafızalara kazınmayı başardı.

Emel Özkızıltaş

Emel Özkızıltaş'ın pozları Instagram salladı

Mehmet Ali Erbil'de sonra Onur Büyüktopçu ile Gelinim Mutfakta programında devam eden Emel Özkızıltaş, sosyal medyayı aktif kullananlar arasında da yer alıyor. Kariyeri dışında Instagram hesabından yayınladığı postlarla gündemdeki yerini sürekli koruyan Emel Özkızıltaş, son dönemdeki pozlarıyla deyim yerindeyse sosyal medyada fırtına gibi esiyor.

Emel Özkızıltaş

Bir süredir düzenli olarak spor yapan sunucunun fiziki anlamda değişimi herkesi şaşkına çevirirken, zaten güzel olan fiziğine estetik dokunuşlar eklediği görüldü. Son hallerini Instagram hesabı üzerinden sürekli paylaşan Emel Kızıltaş'ın fotoğrafları kısa sürede beğeni rekoru kırmaya başladı.

Emel Özkızıltaş

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal