Rusya'nın Başkenti Moskova'yı sarsan terör saldırısının acı tablosu: 143 ölü!

Rusya, başkent Moskova'da gerçekleşen korkunç terör saldırısının son bilançosunu açıkladı. Sağlık Bakanı Mihail Muraşko'nun yaptığı açıklamaya göre, 22 Mart'ta "Crocus City Hall" konser salonuna yapılan saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 143'e yükseldi.

28.03.2024-09:27 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-11:21) Rusya'nın Başkenti Moskova'yı sarsan terör saldırısının acı tablosu: 143 ölü!

AA’da paylaşılan habere göre Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko,2 2 Mart'ta "Crocus City Hall" konser salonuna yapılan saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 143'e yükseldiğini duyurdu. Muraşko, Moskova'daki saldırıda yaralananların halen tedavi altında olduğunu belirtti. Bu trajik olay, Rus halkını derin bir üzüntüye boğdu ve ülkede büyük bir endişe yarattı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın internet sayfasında yapılan güncellemeyle birlikte, saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısının 143'e çıktığı duyuruldu. Bu acı dolu bilgi, ülkenin yasa boğulmasına neden oldu.


Rus yetkililer soruşturmaya devam ediyor

Soruşturma Komitesi Başkanı Aleksandr Bastrıkin'in 25 Mart'taki açıklamasında, ölü sayısının 139 olduğu belirtilmişti. Ancak son gelen bilgilerle birlikte ölü sayısının artması, Rusya'nın bu dehşet verici saldırıyla yüzleşme sürecini daha da acı hale getirdi.

Moskova'daki bu terör saldırısı, ülkenin huzurunu ve güvenliğini derinden sarsmış durumda. Rus yetkililer, saldırının arkasındaki sorumluları tespit etmek ve adaletin sağlanması için titizlikle çalışmaya devam ediyor. Ancak kayıpların geri gelmeyeceği gerçeği, Rusya'yı yasa boğmuş durumda.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal