Rusya Savunma Bakanlığı Duyurdu: Tatbikatlarını Tamamlayan Askerler Üslerine Geri Dönüyor!

Rusya Savunma Bakanlığı, tatbikatlar kapsamında görevlerini tamamlayan bazı askeri birliklerin, bağlı bulundukları üslere dönmeye başladıklarını duyurdu. İşte detaylar...

15.02.2022-11:44 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-14:23) Rusya Savunma Bakanlığı Duyurdu: Tatbikatlarını Tamamlayan Askerler Üslerine Geri Dönüyor!

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rusya'nın Güney ve Batı Askeri Bölgelerindeki bazı birliklerin tatbikat kapsamındaki görevlerinin tamamlandığını açıkladı.

BİRLİKLER GARNİZONLARA DÖNMEK İÇİN GEREKLİ YÜKLEMELERİ YAPMAYA BAŞLADI

Söz konusu birliklerin bağlı bulundukları garnizonlara döndüğünü dile getiren Konaşenkov, 'Söz konusu birlikler demir yolu ve kara yolu ile bağlı bulundukları garnizonlara dönmek için gerekli yüklemeleri yapmaya başladı.' ifadelerine yer verdi.


ORTAK ASKERİ TATBİKAT KAPSAMINDA 19 ŞUBAT'TA GERÇEK MÜHİMMATLARLA ATIŞLAR YAPILACAKTIR

Konaşenkov, Belarus'ta devam eden tatbikatlara ise yabancı ülkelerin askeri ataşelerinin de davet edildiğini dile getirerek 'Müttefik Kararlılığı-2022 ortak askeri tatbikatı kapsamında 19 Şubat'ta gerçek mühimmatlarla atışlar yapılacaktır.' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal