Rus Vekilden S-400 Açıklaması: Sevkiyatlar Vaktinde Ve Baskı Olmaksızın Gerçekleştirilecek

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’nın Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Aleksandr Şerin, S-400 sevkiyatının başlamasına ilişkin olarak doğru taraafın galip geldiğini, Rusya’nın sevkiyatları zamanında ve hiçbir baskı olmaksızın gerçekleştireceğini aktardı

13.07.2019-12:51 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-17:20) Rus Vekilden S-400 Açıklaması: Sevkiyatlar Vaktinde Ve Baskı Olmaksızın Gerçekleştirilecek

Nation News’ten akatılanlara göre Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’nın Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Aleksandr Şerin, S-400 sevkiyatının başlaması ile aklıselimin galip geldiğini belirtti.

Şerin, “Bizim silahlarımızınhem fiyat hem de güvenilirlik bakımından daha üstün. S-400’ün dünyada bir muadili yok ve fiyat bakımından daha ucuz” ifadesinde bulundu.

Şerin, Rusya’nın sevkiyatları zamanında ve hiçbir baskı olmadan gerçekleştireceğini bildirdi.

‘S-400, HEM HAVA HEM UZAY SAVUNMASINA İLİŞKİN ÇÖZÜM SUNUYOR’  

Bağımsız uzman İgor Nikolayçuk, FBA ‘Ekonomika Segodnya’ya yaptığı konuşmada Türkiye’ye S-400 sevkiyatının başlamasına ilişkin yorumlamalarda bulundu.

Nikolayçuk, “NATO, Türkiye’nin S-400 satın almasıyla ilgili birkaç sebepten bu kadar ciddi şekilde rahatsız. Başlıca sebep askeri-politik alanla ilgili” dedi.

Nikolayçuk’a göre, S-400 en gelişmiş sistem olmasının yanı sıra hava ve uzay savunmasına ilişkin stratejik sorunları çözüyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal