Rus casustan Rusya'yı sallayacak iddia! Devlet Başkanı Putin, 18 yaşından küçük kızlarla...

Rusya’da Ukrayna savaşının krizi sürerken ülkedeki kaos olayları son bulmuyor. Şimdi de söz konusu kişi Putin.

08.03.2022-09:09 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-09:09) Rus casustan Rusya'yı sallayacak iddia! Devlet Başkanı Putin, 18 yaşından küçük kızlarla...

Polonyum zehirlenmesi yaşayarak hayatını kaybeden eski Rus casusunun ölmeden önce Putin hakkında bomba itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı! Ukrayna'yı işgal eden ve başkent Kiev'i ele geçirmek için her yolu deneyen Rus lider Putin’in, binlerce kişinin ölümüne sebep olduğu öğrenildi. Rus Eski casus Alexander Litvinenko'nun yaptığı açıklamalar ise herkesi şok etti. İşte Putin’i ele veren açıklamaların ayrıntıları..

Rus casus olarak uzun yıllardır görev yapan Alexander Litvinenko, Putin hakkında ortaya attığı iddialarıyla tekrardan gündem oldu. Rusya lideri Vladimir Putin, tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen Ukrayna'yı işgal etti. Sivil, çocuk, kadın dinlemeden birçok insanın hayatını kaybetmesine sebep olan Rus ordusu, Kiev'i işgal edip savaş şartlarını Ukrayna'ya kabul ettirmek için elinden geleni yapıyor.

Putin normal değildi

2006 yılında zehirlenerek öldürülen Litvinenko, “Putin'i öğrencilik zamanlarından beri tanıyan bazı insanlar onun normal bir birey olmadığını söylerdi. Öyle ki hakkındaki iddialar o kadar güçlüydü ki göreve başlarken dış istihbarata kabul edilmedi. KGB Leningrad'ta göreve başladı.” ifadelerini kullandı.

Rus casus Litvinenko, ölmeden önce yaptığı itiraflarında Vladimir Putin hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Genç yaştaki kızlarla..

Putin'in reşit olmayan kızlarla birlikte olduğunu iddiasını ortaya atan Litvinenko, Putin'in çevresinde bulunan bazı kişilerin bu geceleri organize ettiğini belirtti. Söylentiye göre bu gecelerde Putin, genç yaştaki reşit olmayan kızlarla birliktelik yaşıyordu.

İddiaların sahibi tutuklandı

Rus casus Litvinenko’nun söz konusu iddiaları açığa çıkınca iddiaların kaynağına birçok operasyon yapıldı ve o iddiaların sahibi ile organizatörler tutuklandı!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal