21.10.2021-09:08 (Son Güncelleme:21.10.2021-09:29)


1

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin dünya yıldızı Mesut Özil yine önemli bir başarıya imza attı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ile ilgili önemli gelişme Rusya'dan geldi.



2

Fenerbahçeli Mesut Özil'e büyük onur Rus basınından geldi. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil futbol tarihinin en değerli 10 yıldızı arasındaki yerini aldı.



3

Soccer.ru adlı sitede Mesut Özil için, 'İnsanlar birer semboldür, Futbol dünyasının en ünlü ilk 10'u başlıklı analizde Özil için, "İstatistikler yalan söylemez. Mesut Özil neslinin en üretken oyun kurucularından biriydi. Real Madrid'de önemli bir rol oynadı. Ancak; Arsenal'deki istatistikleri bir sürü soru işareti oluşturdu ve Premier Lig'de yeterli desteği alamadı. Özil, oynadığı takımların çoğunda ve Alman Milli Takımı'nda başarılar yaşadı. Tartışmalı bir karakter ama kimse Mesut Özil'in sahada başarısız olduğunu söyleyemez" ifadelerine yer verildi.



4

Rus basınının Mesut Özil'i ilk 10'a taşıdığı listede; Pele, Messi, Zidane, Maradona, Bergkamp, Ronaldinho, Totto, Platini ve Riquelme bulunuyor.



5

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil çok etkileyici bir kariyere sahip. Yıldız isim kariyerinde La Liga, FA Cup ve Dünya Kupası gibi çok önemli başarılara imza attı.



6

Pek çok defa oynadığı liglerde asist krallığı kazandı. 33 yaşındaki futbolcu Arsenal, Real Madrid gibi dev takımların formasını sırtına geçirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR