20.10.2021-17:37 (Son Güncelleme:20.10.2021-17:54)


1

Suudi Prens Selman'ın önderliğindeki Premier Lig ekibi Newcastle United'da yeni dönem adına ilk resmi radikal karar atıldı. Takımın teknik adamı Steve Bruce ile yollar resmen ayrıldı.



2

İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'da menajer Steve Bruce ile yollar resmen ayrıldı. Newcastle United'dan yapılan resmi açıklamada 2 yıldan uzun süredir görev yapan Steve Bruce'a teşekkür edildi. Steve Bruce yönetiminde takımın son iki sezonu Premier Lig'de 13. ve 12. bitirdiğinin hatırlatıldığı açıklamada teknik adamın FA Cup ve Lig Kupası'nda oynadığı çeyrek final mücadelelerine de yer verildi ve 60 yaşındaki deneyimli çalıştırıcıya teşekkür edildi.



3

İngiliz ekibi Newcastle United'da görevine son verilen Steve Bruce resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Newcastle United'da görev yaptığım için çok mutluyum. Birlikte çalıştığım herkese minnettarım. Oyuncularıma ve birlikte çalıştığım herkese üstün çabalarından ötürü teşekkür ederim. İyi ve kötü zamanlarımız oldu ama bu zamanlarda herkesin desteğini gördüm. Umarım yeni sahipler kulübü daha ileri, arzu ettikleri yere taşıyabilirler. Sezonun geri kalanında ve daha sonraki dönemlerde kulübe bol şans diliyorum." ifadelerine yer verdi.



4

Yeni teknik adam çalışmalarına başlanıldığı Premier Lig takımında adaylar arasında, Steven Gerrard, Roberto Martinez, Unai Emery ve Paulo Fonseca'nın ismi geçmekte. Kısa süre içerisinde Newcastle United'ın yeni teknik adamıyla ilgili önemli gelişmelerin olması bekleniyor.



5

Prens Selman'ın, Newcastle United'ı satın alması büyük bir coşkuyla kutlanmıştı.



6

Newcastle tarafatarları yoğun bir şekilde stadın önüne toplanmışlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR