20.10.2021-15:53 (Son Güncelleme:20.10.2021-16:12)


1

Fenerbahçe, Trabzonspor maçındaki hakem kararlarına kulüp televizyonu üzerinden ilginç bir tepki gösterdi. Sarı lacivertlilerin resmi televizyon kanalından Trabzonspor'un maçı yayınlanırken yaptığı hareket büyük gündem oldu.



2

FB TV'den Trabzonspor maçının tekrarını yayınlayan Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcusu Min-Jae Kim'in kırmızı kart gördüğü 23. dakikada ekranı karartarak yayına son verdi.



3

''Maçın 23. dakikasından sonra bizim için futbol bitmiştir. Bu yaşananlar futbol değildir, bunun ne olduğu tüm kamuoyunun takdiridir'' açıklaması kulübün kanalından yayınlandı.



4

Sarı lacivertlilerin verdiği bu tepki şekli Türk futbolunda çok büyük yankı uyandırdı. Maç yayınının sonlandırılmasının ardından Fenerbahçe Başkan vekili Erol Bilecik takım televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.



5

Erol Bilecik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle ekran başındaki tüm taraftarlarımıza, üyelerimize kısaca yüreği sarı-lacivert atan herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Sizin de söylemiş olduğunuz gibi bugün gerçekten bir ilki yaşıyoruz. Hep beraber bir karar almış olduk ve bu akşam kendi kanalımızda ilk kez takımımızın maçını yarıda kestik. Maç yayınına da dolayısıyla devam etmedik. Söylemiş olduğunuz gibi bizim için maç aslında 90 dakika değil, adeta adaletin bittiği yerde bitmişti."



6

'' Çünkü bu maç 23. dakika itibarıyla gerçekten iki takım arasında oynanan bir karşılaşma olmaktan çoktan çıkmıştı. 23. dakika itibarıyla bir futbol maçı değil; senaryosu adeta çok önceden yazılmış sanki bir film izledik. Maç, maç olmaktan çıktı ve bir hakemin; futbolculardan, takımlardan rol çaldığı, emek çaldığı, sonuca direkt etki ettiği bir takımın da yani bizim, göz göre göre hakkımızın yendiği net olarak bir olaya dönüştü. Düşünün ki bu söyleyeceğim inanılmaz bir şey ama bir hakemin, bir takımın futbolcularına kinle, hırsla bakması gerçekten Türk futbolu adına olağanüstü endişe verici bir gelişme!" ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR