20.10.2021-13:45 (Son Güncelleme:20.10.2021-14:03)


1

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Konyaspor'u 1-0 mağlup eden sarı kırmızılılar zorlu Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş maçlarına hazırlanıyor. Zorlu karşılaşmalardan önce Fatih Terim'den futbolcularına uyarı geldi.



2

Galatasaray ligde oynadığı son üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak tekrar yükselişe geçmeyi başardı. Fakat Rize maçında son dakika golle gelen üç puan ve Konyaspor karşılaşmasının ikinci yarısındaki düşüş takımın teknik direktörü Fatih Terim'i harekete geçirdi.



3

Tecrübeli teknik adamın yaşanan bu duruma tepki gösterdiği öğrenildi. Yakalanan net fırsatların gole olan oranını az bulan Fatih Terim, öğrencilerine bu anlamda tepki gösterdi. Konyaspor karşısında ilk yarıda kaleyi bulan beş şuttan sadece birinin golle sonuçlanmasına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, konuyu futbolcularıyla paylaştı.



4

Maçı çok daha erken koparabilecekleri bir mücadelede, farkı açamadıkları için baskı yediklerini aktaran deneyimli teknik adam futbolcularını uyardı.



5

Fatih Terim öğrencilerine yaptığı açıklamada, ''Önümüzde Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş'a karşı çok zor iki 90 dakika var. Bizim için çok kritik maçlar. Her zaman bu kadar fırsat da bulamayız. Pozisyonu gole çevirme oranımızı yükseltmemiz şart. Daha soğukkanlı olup baskılı başlangıcımız da farkı açarsak oyun da istediğimiz gibi şekillenir. Bu konuda çok çalışmalısınız" diyerek forvet oyuncularına çok ciddi ikazlarda bulundu.



6

Fatih Terim'in öğrencilerine yaptığı uyarılar camiada büyük dikkat çekti. Galatasaray'da zorlu maçlar öncesi yoğun gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in zorlu maçlar öncesi futbolcularıyla çok yoğun bir şekilde fikir paylaşımında bulunduğu öğrenildi. Sarı kırmızılıların oynayacakları zorlu karşılaşmalarla ilgili sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR